Lirik Lagu Omah Omah - Melcho


Lirik Lagu Omah Omah - Melcho

Lirik Melcho - Omah Omah


Title : Omah Omah
Artist : Melcho
Songwriter : Melcho
Label : Gilaz Studio

Lyrics Omah Omah


tan soyo lungkrah dipikir tambah parah
mikirke bojoku mung gawe susah
sing bendinane nesu pendak bengi ngajak padu
nggugahi anake sing turu

suwene omah omah soyo suwe soyo bubrah
trimo ngalah aku wes ora betah
sabendino mung keluyuran anak bojo ra kopenan
ra kelingan nang omah nduwe tanggungan

kuat ati iki kudu kudu tak kuati tresno iki
senadyan bendino tok apusi
saben wayah saben wengi aku raiso turu mikirke polahmu
kepiye kurangku dadi bojomu

bebojoan karo kowe sansoyo abot sanggane
nek ra kuat iso buyar pikire
kudu jembar atine mesti ono dalane
nek ra kuat pasrahke wong tuwone

===INTRO===

suwene omah omah soyo suwe soyo bubrah
trimo ngalah aku wes ora betah
sabendino mung keluyuran anak bojo ra kopenan
ra kelingan nang omah nduwe tanggungan

kuat ati iki kudu kudu tak kuati tresno iki
senadyan bendino tok apusi
saben wayah saben wengi aku raiso turu mikirke polahmu
kepiye kurangku dadi bojomu

bebojoan karo kowe sansoyo abot sanggane
nek ra kuat iso buyar pikire
kudu jembar atine mesti ono dalane
nek ra kuat pasrahke wong tuwone

bebojoan karo kowe (karo kowe)
sansoyo abot sanggane (abot sanggane)
nek ra kuat iso buyar pikire

kudu jembar atine (jembar atine)
mesti ono dalane (ono dalane)
nek ra kuat pasrahke wong tuwone
nek ra kuat pasrahke wong tuwone

Baca Juga : Lirik Lagu Ora Butuh Tresnamu - Hesti Arkna