Lirik Lagu Tibo Mburi - Via Vallen

Lirik Lagu "Tibo Mburi" dari Via Vallen. Lagu ini di ciptakan oleh Daru (Ndarboy Genk) & Hendra Kumbara. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Tibo Mburi - Via Vallen

Lirik Via Vallen - Tibo Mburi


Title : Tibo Mburi
Artist : Via Vallen
Songwriter : Daru (Ndarboy Genk) & Hendra Kumbara
Label : Perdana Records

Lirik Tibo Mburi


aku dewekan ning dalan prapatan
sakwise kowe ngajak bubaran
senajan loro nanging kudu tak terimo
mugo wae sing apik nggo kowe

saktenane atiku durung biso nerimo
kowe gandeng karo uwong liyo
kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
sing penting kowe bahagia, aku gampang

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

mlaku nem wulan aku iseh dewekan
krungu kabar kowe arep tunangan
senajan loro nanging kudu tak terimo
mugo wae sing apik nggo kowe

saktenane atiku durung biso nerimo
kowe gandeng karo uwong liyo
kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
sing penting kowe bahagia, aku gampang

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

kowe ngerti aku ora gampang
kadung suwe dewe bebarengan
nanging Gusti duwe dalan liyo
aku kudu lilo, aku kudu nerimo lan legowo

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

Baca Juga : Lirik Lagu Via Vallen - Jera