Lirik Lagu Ulo Mlebu Celono - Vera Vernanda


Lirik Lagu Ulo Mlebu Celono - Vera Vernanda

Lirik Vera Vernanda - Ulo Mlebu Celono


Title : Ulo Mlebu Celono
Artist : Vera Vernanda
Songwriter : Jatmiko Ardex
Album : Zagita Music
Label : Sandi Records

Lirik Ulo Mlebu Celono


dik ndek bengi ngimpi opo
tengah wengi tangi kemulan kloso
ndek begni kowe mari lapo
esok tangi sing mbok umbah kuwi opo

mas aku ngimpi dicokot ulo
rupane lurik ireng gede tur dowo
kadung bingung enek ulo mlebu clono
opo iki ulane minak jinggo

numpak sepur mas nang banyuwangi
awak ajur mesti mbok jaluki
dipacuk kenek lemahe
disusul konangan karo bojone

ono sego yo ugo ono ketan
degan ijo ojo dikurepno
ono rondo yo ono perawan
nduwe bojo ojo dikarepno

tri ala gotri nogo sari
ribut aku mau kawin lagi
gotri ala gotri nogo dino
nelangsane golek prawan nemu rondo

dik ndek bengi ngimpi opo
tengah wengi tangi kemulan kloso
ndek begni kowe mari lapo
esok tangi sing mbok umbah kuwi opo

mas aku ngimpi dicokot ulo
rupane lurik ireng gede tur dowo
kadung bingung enek ulo mlebu clono
opo iki ulane minak jinggo

numpak sepur mas nang banyuwangi, awak ajur mesti mbok jaluki
dipacuk kenek lemahe, disusul konangan karo bojone
ono sego yo ugo ono ketan, degan ijo ojo dikurepno
ono rondo yo ono perawan, nduwe bojo ojo dikarepno

numpak sepur mas nang banyuwangi, awak ajur mesti mbok jaluki
dipacuk kenek lemahe, disusul konangan karo bojone
ono sego yo ugo ono ketan, degan ijo ojo dikurepno
ono rondo yo ono perawan, nduwe bojo ojo dikarepno

numpak sepur mas nang banyuwangi, awak ajur mesti mbok jaluki
dipacuk kenek lemahe, disusul konangan karo bojone
ono sego yo ugo ono ketan, degan ijo ojo dikurepno
ono rondo yo ono perawan, nduwe bojo ojo dikarepno

tri ala gotri nogo sari, ribut aku mau kawin lagi
gotri ala gotri nogo dino, nelangsane golek prawan nemu rondo
tri ala gotri nogo sari, ribut aku mau kawin lagi
gotri ala gotri nogo dino, nelangsane golek prawan nemu rondo

Baca Juga : Lirik Lagu Vera Vernanda - Tirai Cinta