Lirik Lagu Tali Tresno (Tayub)


Lirik Lagu Tali Tresno (Tayub)

Lirik Willis - Tali Tresno


Judul Lagu : Tali Tresno
Penyanyi : Willis & Eko (Suryo Laras)
Ciptaan : -
Genre : Gending Tayub

Lirik Tali Tresno


tali tresno jroning roso
wus angiket keket dadi raket
tumanem jero sanubari
wong manis siro tak tresnani

sedino koyo sewindu
tanpo roso kangen jroning kalbu
lelewung agawe bingung
wong manis aku nandang wuyung

tali tresno ..
tan petung wanci nggonku amemuji
biso lestari ojo nganti pedot
keh pepalang jo di gawe abot

mlaku ngetan bali ngulon
tresno tenan jo di gawe guyon
padang mbulan tengah wengi
tresno tenan nganti tekan pati

===INTRO===

tali tresno jroning roso
wus angiket keket dadi raket
tumanem jero sanubari
wong bagus siro tak tresnani

sedino koyo sewindu
tanpo roso kangen jroning kalbu
lelewung agawe bingung
wong bagus aku nandang wuyung

tali tresno ..
tan petung wanci nggonku amemuji
biso lestari ojo nganti pedot
keh pepalang jo di gawe abot

mlaku ngetan bali ngulon
tresno tenan jo di gawe guyon
padang mbulan tengah wengi
tresno tenan nganti tekan pati

===INTRO===

tali tresno jroning roso
wus angiket keket dadi raket
tumanem jero sanubari
wong bagus siro tak tresnani

sedino koyo sewindu
tanpo roso kangen jroning kalbu
lelewung agawe bingung
wong bagus aku nandang wuyung

tali tresno ..
tan petung wanci nggonku amemuji
biso lestari ojo nganti pedot
keh pepalang jo di gawe abot

mlaku ngetan bali ngulon
tresno tenan jo di gawe guyon
padang mbulan tengah wengi
tresno tenan nganti tekan pati

Baca Juga : Lirik Lagu Enggalo Bali (Tayub)