Lirik Lagu Manut Dalane - Klenik Genk X Ndarboy Genk


Lirik Lagu Manut Dalane - Klenik Genk X Ndarboy Genk

Lirik Klenik Genk X Ndarboy Genk - Manut Dalane


Title : Manut Dalane
Artist : Klenik Genk X Ndarboy Genk
Songwriter : Adiguna Pratama
Album : Single

Lirik Manut Dalane


rumangsane aku ora nduwe ati
sak penakmu dewe leh mu ngelarani
rumangsane aku ora nduwe roso
kowe tego rabi karo wong liyo

wes tak cubo laku ngilangi roso
tresno iki ngelalekke janji sing wes tok blenjani

Gusti ajeng pripun malih
yen iki sampun takdire kulo manut dalane
Gusti kulo namung manungso
sing sagete namung katah dedungo

sudah berulang kali ku bertahan
berjuang dinggo tekaning bebrayan
nanging kenyataan ora tekan pelaminan
kowe ora nerimo karo keadaan

tekan sepiro aku arep nyubo
ra nelongso ngilangi loro ning jero dodo

Gusti ajeng pripun malih
yen iki sampun takdire kulo manut dalane
Gusti kulo namung manungso
sing sagete namung katah dedungo

Gusti ajeng pripun malih
yen iki sampun takdire kulo manut dalane
Gusti kulo namung manungso
sing sagete namung katah dedungo
sing sagete namung katah dedungo
sing sagete namung katah dedungo

Baca Juga : Lirik Lagu Ndarboy Genk - Aku Seng Nduwe Ati