Lirik Lagu Pengen Nyantet - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Pingin Nyantet" dari Nella Kharisma. Lagu ini di ciptakan oleh Koming. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Pengen Nyantet - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Pingen Nyantet


Title : Pengen Nyantet
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Koming
Album : Best New Arista Goyang Asyik
Label : Sakura Record

Lirik Pengen Nyantet


rasane kudu tak santetane
awakmu nganti tekan bongkone
kolo nyawang koe ngedep karo mantanku
umep getih jroning dodoku

emosi nutup akal sehatku
cemburu genah aku cemburu
roso sayang jaremu mung kanggo aku
nanging nyatane amung lamis pangucapmu

bedo tenan pikirmu
wes rawaras utekmu
karepe muk sandingne
tresno loro lorone

ra bakal aku lilo
rabakal tak ikhlasno
tiwas atiku cidro
angel goleke tombo

balekno marang wong tuoku
yen koe ngaboti masa masa lalu
ra kere ngarepno tresnomu
anggur aku dewe hidup tanpa kamu

emosi nutup akal sehatku
cemburu genah aku cemburu
roso sayang jaremu mung kanggo aku
nanging nyatane amung lamis pangucapmu

bedo tenan pikirmu
wes rawaras utekmu
karepe muk sandingne
tresno loro lorone

ra bakal aku lilo
rabakal tak ikhlasno
tiwas atiku cidro
angel goleke tombo

balekno marang wong tuoku
yen koe ngaboti masa masa lalu
ra kere ngarepno tresnomu
anggur aku dewe hidup tanpa kamu

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Kakean Mikir