Lirik Lagu Ngapusi - Hana Monina

Lirik Lagu "Ngapusi" dari Hana Monina. Lagu ini di ciptakan oleh Ki Sworo Ady. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Ngapusi - Hana Monina

Lirik Hana Monina - Ngapusi


Title : Ngapusi
Artist : Hana Monina
Songwriter : Ki Sworo Ady
Label : R-Pro

Lirik Ngapusi


ojo mbok kiro aku ra ngerti
kowe wis ngapusi
ojo mbok kiro aku ra weruh
kowe wis selingkuh

neng ati iki aku wis kroso
nganti tak gowo ngimpi
ora biso ilang nganti suk kapan
janjimu tak gowo mati

jarene tresnamu keno tak ugemi
ning saikine kowe blenjani

angin sumilir ing wengi iki
sing ngedem rosa panas ing lati
esem rembulan ing wengi iki
koyo nambani loroning ati

ojo mbok kiro aku ra ngerti
kowe wis ngapusi
ojo mbok kiro aku ra weruh
kowe wis selingkuh

neng ati iki aku wis kroso
nganti tak gowo ngimpi
ora biso ilang nganti suk kapan
janjimu tak gowo mati

jarene tresnamu keno tak ugemi
ning saikine kowe blenjani

angin sumilir ing wengi iki
sing ngedem rosa panas ing lati
esem rembulan ing wengi iki
koyo nambani loroning ati

angin sumilir ing wengi iki
sing ngedem rosa panas ing lati
esem rembulan ing wengi iki
koyo nambani loroning ati

Baca Juga : Lirik Lagu Panji Antoko Feat Hana Monina - Telogo Tresno