Lirik Lagu Ngapusi - Hana Monina

Lirik Lagu Ngapusi - Hana Monina


Lirik Hana Monina - Ngapusi


Title : Ngapusi
Artist : Hana Monina
Songwriter : Ki Sworo Ady
Label : R-Pro

Lirik Ngapusi


ojo mbok kiro aku ra ngerti
kowe wis ngapusi
ojo mbok kiro aku ra weruh
kowe wis selingkuh

neng ati iki aku wis kroso
nganti tak gowo ngimpi
ora biso ilang nganti suk kapan
janjimu tak gowo mati

jarene tresnamu keno tak ugemi
ning saikine kowe blenjani

angin sumilir ing wengi iki
sing ngedem rosa panas ing lati
esem rembulan ing wengi iki
koyo nambani loroning ati

ojo mbok kiro aku ra ngerti
kowe wis ngapusi
ojo mbok kiro aku ra weruh
kowe wis selingkuh

neng ati iki aku wis kroso
nganti tak gowo ngimpi
ora biso ilang nganti suk kapan
janjimu tak gowo mati

jarene tresnamu keno tak ugemi
ning saikine kowe blenjani

angin sumilir ing wengi iki
sing ngedem rosa panas ing lati
esem rembulan ing wengi iki
koyo nambani loroning ati

angin sumilir ing wengi iki
sing ngedem rosa panas ing lati
esem rembulan ing wengi iki
koyo nambani loroning ati

Baca Juga : Lirik Lagu Panji Antoko Feat Hana Monina - Telogo Tresno

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.