Lirik Lagu Mantan Djancuk - Reka Putri

Lirik Lagu "Mantan Djancuk" dari Reka Putri. Lagu ini di ciptakan oleh Abil (SKA 86). Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Mantan Djancuk - Reka Putri

Lirik Reka Putri - Mantan Djancuk


Title : Mantan Djancuk
Artist : Reka Putri
Songwriter : Abil (SKA 86)
Label : UYE Tone

Lirik Mantan Djancuk


jarene kowe iseh tresno ning aku
jarene kowe iseh kelingan ning awakku
kowe nginbok
talking talking karo aku

wis suwe ora ketemu jare kowe rindu
wis suwe ra nyawang kowe ku dadi melu rindu
gawe pikir
piker ke sing dudu dudu

oohh ..

namun lihat apa yang terjadi
ternyata semua itu palsu
janjine pengen ketemu karo aku
nanging ra ono buktine jebule kowe ngapusi
sayang jarene kowe masih sayang
jare kowe masih kelangan
ning aku

sayang tapi kowe kok malah lungo
kowe lungo karo wong lio
pancen kowe tego

asem tenan atiku di nggo dolanan
tersnoku sing masih utuh kowe gawe runtuh
djancuk tenan
kowe mantan
djancuk tenan

yo wis ben aku terimo
senajan ajur atiku
yo wis ben aku saiki
cukup tau wae
pancen omonge kecut
kecut koyo
banyu ciu

oohh ..

dan lihat apa yang terjadi
ternyata semua itu palsu
janjine pengen ketemu karo aku
nanging ra ono buktine jebule kowe ngapusi

sayang jarene kowe masih sayang
jare kowe masih kelangan
ning aku

sayang tapi kowe kok malah lungo
kowe lungo karo wong lio
pancen kowe tego

sayang jarene kowe masih sayang
jare kowe masih kelangan
ning aku

sayang tapi kowe kok malah lungo
kowe lungo karo wong lio
pancen kowe tego

Baca Juga : Lirik Lagu Vita Alvia - Dadi Mantan