Lirik Lagu Digawe Asyik - Jihan Audy

Lirik Lagu "Di Gawe Asyik" dari Jihan Audy. Lagu ini di ciptakan oleh R. Husin Albana. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Digawe Asyik - Jihan Audy

Lirik Jihan Audy - Digawe Asyik


Title : Digawe Asyik
Artist : Jihan Audy
Songwriter : R. Husin Albana
Label : Global Musik Era Digital

Lirik Digawe Asyik


janjine arep dirabi
nganti saiki ra ono bukti
jane lali opo lali
yen ra sido yo wes tresnamu tak prei

janjine arep dirabi
malah ngilang nganti saiki
jane kepincut cah endi
yen ra sido rabi yowes tak esemi

aku mung mbok semayani
php yen bakal rabi
mergo tresno kowe tak enteni
tapi engkau yang lupa diri
kecantol wong liyo terus lali

timbang mumet miker kowe
penak gawe turu wae
njero ngimpi golek liyane
yo wes ben kowe tak lalekne
mbok tinggal mlayu tak esemi wae

tak esemi wae
digawe asyik mikir liyane

janjine arep dirabi
nganti saiki ra ono bukti
jane lali opo lali
yen ra sido yo wes tresnamu tak prei

janjine arep dirabi
malah ngilang nganti saiki
jane kepincut cah endi
yen ra sido rabi yowes tak esemi

aku mung mbok semayani
php yen bakal rabi
mergo tresno kowe tak enteni
tapi engkau yang lupa diri
kecantol wong liyo terus lali

timbang mumet miker kowe
penak gawe turu wae
njero ngimpi golek liyane
yo wes ben kowe tak lalekne
mbok tinggal mlayu tak esemi wae

tak esemi wae
digawe asyik mikir liyane

janjine arep dirabi
nganti saiki ra ono bukti
jane lali opo lali
yen ra sido yo wes tresnamu tak prei

janjine arep dirabi
malah ngilang nganti saiki
jane kepincut cah endi
yen ra sido rabi yowes tak esemi

Baca Juga : Lirik Lagu Jihan Audy - Goyang Pak Eko