Lirik Lagu Loro Kangen - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Loro Kangen" dari Nella Kharisma. Lagu ini di ciptakan oleh Didik Reog / Bulan Panjaitan. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Loro Kangen - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Loro Kangen


Title : Loro Kangen
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Didik Reog / Bulan Panjaitan
Label : Masindo Music

Lirik Loro Kangen


durung mari kangenku
rung garing iki eluhku
eluh kangen sing manggon pipiku
kowe kowe kowe wis pamit aku
pamitan lungo ninggalke awakku

ora aku ra lilo yen saiki kowe lungo
lungo lungo lungo ninggalke deso
aku aku aku iki bojomu
loro kangen tambanono aku

kepengen aku sing kepengen
tansah semanding wong loro ku kepengen
kepengen aku sing kepengen
kepengen turu aku ning pangkonmu

lemah nelo lan garing dadi subur siramono
loro kangen lan rindu iki tulung tambanono
penjalukku kowe ojo ninggal aku kowe lungo

ora aku ra lilo yen saiki kowe lungo
lungo lungo lungo ninggalke deso
aku aku aku iki bojomu
loro kangen tambanono aku

kepengen aku sing kepengen
tansah semanding wong loro ku kepengen
kepengen aku sing kepengen
kepengen turu aku ning pangkonmu

lemah nelo lan garing dadi subur siramono
loro kangen lan rindu iki tulung tambanono
penjalukku kowe ojo ninggal aku kowe lungo

kepengen aku sing kepengen
tansah semanding wong loro ku kepengen
kepengen aku sing kepengen
kepengen turu aku ning pangkonmu

lemah nelo lan garing dadi subur siramono
loro kangen lan rindu iki tulung tambanono
penjalukku kowe ojo ninggal aku kowe lungo
penjalukku kowe ojo ninggal aku kowe lungo
kowe lungo

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Kangen Suarane