Lirik Didi Kempot - Kowe Nduwe Aku


Title : Kowe Nduwe Aku
Artist : Didi Kempot
Songwriter : Didi Kempot
Genre : Pop Java

Lirik Kowe Nduwe Aku


kowe nduwe aku ojo karo liyane
kowe seneng aku ojo ngalih tresnane
senengo neng aku nganti selawase
nganti mati wong loro podho tresnane

kowe nduwe aku ojo pingin liyane
kowe tresno aku ojo lali janjine
senengo neng aku nganti selawase
yo mung gusti sing biso misahake

wangine kembang sing ono ati
ojo nganti lali disirami
wangine tresno sing ono dhodho
ojo nganti ilang digowo karo wong liyo

kowe nduwe aku ojo karo liyane
kowe seneng aku ojo ngalih tresnane
senengo neng aku nganti selawase
nganti mati wong loro podho tresnane

kowe nduwe aku ojo pingin liyane
kowe tresno aku ojo lali janjine
senengo neng aku nganti selawase
yo mung gusti sing biso misahake

wangine kembang sing ono ati
ojo nganti lali disirami
wangine tresno sing ono dhodho
ojo nganti ilang digowo karo wong liyo

kowe nduwe aku ojo karo liyane
kowe seneng aku ojo ngalih tresnane
senengo neng aku nganti selawase
nganti mati wong loro podho tresnane

Baca Juga : Lirik Lagu Opo Toh Keluwihanku - Didi Kempot