Lirik Lagu Kowe Nduwe Aku - Didi Kempot

Lirik Lagu Kowe Nduwe Aku - Didi Kempot

Lirik Didi Kempot - Kowe Nduwe Aku


Title : Kowe Nduwe Aku
Artist : Didi Kempot
Songwriter : Didi Kempot
Genre : Pop Java

Lirik Kowe Nduwe Aku


kowe nduwe aku ojo karo liyane
kowe seneng aku ojo ngalih tresnane
senengo neng aku nganti selawase
nganti mati wong loro podho tresnane

kowe nduwe aku ojo pingin liyane
kowe tresno aku ojo lali janjine
senengo neng aku nganti selawase
yo mung gusti sing biso misahake

wangine kembang sing ono ati
ojo nganti lali disirami
wangine tresno sing ono dhodho
ojo nganti ilang digowo karo wong liyo

kowe nduwe aku ojo karo liyane
kowe seneng aku ojo ngalih tresnane
senengo neng aku nganti selawase
nganti mati wong loro podho tresnane

kowe nduwe aku ojo pingin liyane
kowe tresno aku ojo lali janjine
senengo neng aku nganti selawase
yo mung gusti sing biso misahake

wangine kembang sing ono ati
ojo nganti lali disirami
wangine tresno sing ono dhodho
ojo nganti ilang digowo karo wong liyo

kowe nduwe aku ojo karo liyane
kowe seneng aku ojo ngalih tresnane
senengo neng aku nganti selawase
nganti mati wong loro podho tresnane

Baca Juga : Lirik Lagu Opo Toh Keluwihanku - Didi Kempot

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.