Lirik Lagu Opo Toh Keluwihanku - Didi Kempot

Ngarepake sing mokal ora guno Nduweni awakmu mung tekan ngimpi Balekno kabeh cah ayu aku iki Sing mung ndadekake loro uripmu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Opo Toh Keluwihanku
Ciptaan : -
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Opo Toh Keluwihanku - Didi Kempot


Ngarepake sing mokal ora guno
Nduweni awakmu mung tekan ngimpi
Balekno kabeh cah ayu aku iki
Sing mung ndadekake loro uripmu

Aku rumongso dosa
Dino tumeko dino
Kang marakake soyo cedake
Antoro aku kowe

INTRO

Opo keluwihanku seko prio liyane
Kecobo mung kasetian
Lan tulusing atiku

Aku banget ra ngerti
Kabeh sing tak alami
Aku cah sekeng iki
Aku ora ngerti

Ngarepake sing mokal ora guno
Nduweni awakmu mung tekan ngimpi

Aku rumongso dosa
Dino tumeko dino
Kang marakake soyo cedake
Antoro aku kowe

INTRO

Opo keluwihanku seko prio liyane
Kecobo mung kasetian
Lan tulusing atiku

Aku banget ra ngerti
Kabeh sing tak alami
Aku cah sekeng iki
Aku ora ngerti

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053