Lirik Lagu Jomblo Sangar - Salsa Kirana

Lirik Lagu "Jomblo Sangar" dari Salsa Kirana. Lagu ini di ciptakan oleh Gendutz Dewata. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Jomblo Sangar - Salsa Kirana

Lirik Salsa Kirana - Jomblo Sangar


Title : Jomblo Sangar
Artist : Salsa Kirana
Songwriter : Gendutz Dewata
Album : Single
Label : DD Star Records

Lirik Jomblo Sangar


dadi jomblo sing sangar
masio ra nduwe pacar
sing penting akeh sing ngejar
ra peduli wong omong koyo pendekar

nduwe bojo raiso nyenengne ati
mending jomblo ra usah gengsi
timbang manyar teko ngendi-endi
distop wae timbang gawe loro ati

ijen tetep tanpo pacar, jomblo jomblo sangar
tetep woles ben pikiran tenang ora ngenes
ngluruk ijen tanpo bolo aku ora popo
sing penting atiku iki ora nelongso

sepiro sangarmu
mlaku ijen .. tanpo pacar ning sandingmu
ora usah peduli wong kowe ngomong kowe jomblo sejati
seng penting kowe ora loro ati
ora usah ngugoni uwong ngomong opo
sing penting tetep happy

dadi jomblo sing sangar
masio ra nduwe pacar
sing penting akeh sing ngejar
ra peduli wong omong koyo pendekar

nduwe bojo raiso nyenengne ati
mending jomblo ra usah gengsi
timbang manyar teko ngendi-endi
distop wae timbang gawe loro ati

ijen tetep tanpo pacar, jomblo jomblo sangar
tetep woles ben pikiran tenang ora ngenes
ngluruk ijen tanpo bolo aku ora popo
sing penting atiku iki ora nelongso

sepiro sangarmu, mlaku ijen .. tanpo pacar ning sandingmu
ora usah peduli wong kowe ngomong kowe jomblo sejati
seng penting kowe ora loro ati
ora usah ngugoni wong ngomong opo sing penting tetep happy

ijen tetep tanpo pacar, jomblo jomblo sangar
tetep woles ben pikiran tenang ora ngenes
ngluruk ijen tanpo bolo aku ora popo
sing penting atiku iki ora nelongso

Baca Juga : Lirik Lagu Salsa Kirana - Tresno Kandas