Lirik Lagu Kepincut - Iis Famelia

Lirik Lagu "Kepincut" dari Iis Famelia. Lagu ini di ciptakan oleh Miswan D. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kepincut - Iis Famelia

Lirik Iis Famelia - Kepincut


Title : Kepincut
Artist : Iis Famelia
Songwriter : Miswan D
Album : Lorena Music
Label : Sandi Records

Lirik Kepincut


buru sedino isun kenal ambi riko
tapi rasane ring ati wis kenal suwe
masio riko wong lanang sing ganteng rupo
tingkah polahe sing podo ambi liyane

isun kepincut ambi riko
duduk krono ganteng rupo sugih bondo
rasane ati yo sing lego
kadong dorong biso nyanding awak riko

isun kepincut ambi riko
duduk krono ganteng rupo sugih bondo
rasane ati yo sing lego
kadong dorong biso nyanding awak riko

buru sedino isun kenal ambi riko
tapi rasane ring ati wis kenal suwe
masio riko wong lanang sing ganteng rupo
tingkah polahe sing podo ambi liyane

buru sedino isun kenal ambi riko
tapi rasane ring ati wis kenal suwe
masio riko wong lanang sing ganteng rupo
tingkah polahe sing podo ambi liyane

isun kepincut ambi riko
duduk krono ganteng rupo sugih bondo
rasane ati yo sing lego
kadong dorong biso nyanding awak riko

isun kepincut ambi riko
duduk krono ganteng rupo sugih bondo
rasane ati yo sing lego
kadong dorong biso nyanding awak riko

buru sedino isun kenal ambi riko
tapi rasane ring ati wis kenal suwe
masio riko wong lanang sing ganteng rupo
tingkah polahe sing podo ambi liyane

Baca Juga : Lirik Lagu Fadhil & Nonna - Gelo