Lirik Lagu Nasib Wong Ora Duwe - Teguh Widodo

Lirik Lagu "Nasib Wong Ora Duwe" dari Teguh Widodo. Lagu ini di ciptakan sendiri oleh Teguh Widodo. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Nasib Wong Ora Duwe - Teguh Widodo

Lirik Teguh Widodo - Nasib Wong Ora Duwe


Title : Nasib Wong Ora Duwe
Artist : Teguh Widodo
Songwriter : Teguh Widodo
Label : Duta Gramedia

Lirik Nasib Wong Ora Duwe


aku iki pancen wong ra duwe
bedo karo kae sing mbok tresno
sugih dunyo ugo sugih bondo
bedo karo aku iki

opo iki pancen wes dalane
dadi nasibe wong ra nduwe
tansah diloro-loro
disio-sio karo uwong liyo

opo aku salah, opo aku kliru
yen aku seneng lan tresno marang sliramu
opo mergo aku anake wong ora nduwe
bondo lan dunyo

sak tenane aku wong tresno sliramu
nanging piye maneh kowe ora tresno aku
nanging tresno iki ra bakal biso luntur
marang sliramu hoo ooo hoo ooo

aku iki pancen wong ra duwe
bedo karo kae sing mbok tresno
sugih dunyo ugo sugih bondo
bedo karo aku iki

opo iki pancen wes dalane
dadi nasibe wong ra nduwe
tansah diloro-loro
disio-sio karo uwong liyo

opo aku salah, opo aku kliru
yen aku seneng lan tresno marang sliramu
opo mergo aku anake wong ora nduwe
bondo lan dunyo

sak tenane aku wong tresno sliramu
nanging piye maneh kowe ora tresno aku
nanging tresno iki ra bakal biso luntur
marang sliramu

opo aku salah, opo aku kliru
yen aku seneng lan tresno marang sliramu
opo mergo aku anake wong ora nduwe
bondo lan dunyo

sak tenane aku wong tresno sliramu
nanging piye maneh kowe ora tresno aku
nanging tresno iki ra bakal biso luntur
marang sliramu woo ooo woo ooo

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Geser Kiri Kanan