Lirik Lagu Deviana Safara - Udan Janji

Lirik Lagu "Udan Janji" dari Deviana Safara. Lagu ini di ciptakan oleh Husein Albana. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Deviana Safara - Udan Janji

Lirik Deviana Safara - Udan Janji


Title : Udan Janji
Artist : Deviana Safara
Songwriter : Husein Albana
Label : Mega Record

Lirik Lagu Udan Janji


semilir angin dalu sumripit roso ning ati
soyo nambahi roso kasmara iki
pirang pirang bengi tansah tak enteni
nanging raono teko nugemi janjimu

padange rembulan sing ngancani sepiku
suwi ngenteni raono tekamu
pirang pirang bengi mung tak sawang langit
nangis netes eluhku geloning atiku

raono banyu sing nelesi ning pelataran
nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati

ojo mung paring janji
nganti kapan nyekso kangenku
nganti seprene raono tekamu

semilir angin dalu sumripit roso ning ati
soyo nambahi roso kasmara iki
pirang pirang bengi tansah tak enteni
nanging raono teko nugemi janjimu

padange rembulan sing ngancani sepiku
suwi ngenteni raono tekamu
pirang pirang bengi mung tak sawang langit
nangis netes eluhku geloning atiku

raono banyu sing nelesi ning pelataran
nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati

ojo mung paring janji
nganti kapan nyekso kangenku
nganti seprene raono tekamu

raono banyu sing nelesi ning pelataran
nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati

ojo mung paring janji
nganti kapan nyekso kangenku
nganti seprene raono tekamu

Baca Juga : Lirik Lagu Sendang Biru - Deviana Safara