Lirik Lagu Nella Kharisma - Dilan

Lirik Lagu "Dilan" dari Nella Kharisma. Lagu ini di ciptakan oleh Kukuh H & Irawan F. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Lirik Nella Kharisma - Dilan


Title : Dilan
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Kukuh H & Irawan F
Label : Mega Record

Lirik Lagu Dilan - Nella Kharisma


akeh sing podo kondo do do do
jarene aku bagus gus gus gus
nanging ambune kok prengus ngus ngus ngus
mungkin ra tau adus dus dus dus

sak jane ngganteng nadyan awakku mbuseng
mungkin yen resikan akeh wedok do kedanan
untuku kuning ra tau sikatan
nanging esemanku gawe cewek do deg degkan

mendung peteng langite padang
sedelo meneh piye kok udan
bot abote nggonku golek sandang pangan
ngalor ngidul mung dadi tontonan

iki ngono pancen critane
amergo aku wong ora nduwe
budal ngamen kabeh tonggo podo ngece
sampek kapan ora tak lalek'ake

ngawe awe opo sing mbok karepke
ngguya ngguyu ora ngerti karepmu
aku nekad mlebu karo jejogetan
iku ngono pancen aku seniman

ngawe awe opo sing mbok karepke
ngguyu ngguyu ora ngerti karepmu
aku nekad mlebu karo jejogetan
yen tak pikir aku dewe melu edan

jane ngganteng nadyan awakku mbuseng
mungkin yen resikan akeh wedok do kedanan
untuku kuning ra tau sikatan
nanging esemanku gawe cewek do deg degkan

ngawe awe opo sing mbok karepke
ngguya ngguyu ora ngerti karepmu
aku nekad mlebu karo jejogetan
iku ngono pancen aku seniman

ngawe awe opo sing mbok karepke
ngguyu ngguyu ora ngerti karepmu
aku nekad mlebu karo jejogetan
yen tak pikir aku dewe melu edan

pancen wong ra nduwe koyo ngene rupane
yen kowe pancen seneng ojo di gawe gawe
ojo di gawe meriang yen kowe pancen sayang
tulus opo anane mari kita berjuang sayang

Baca Juga : Lirik Lagu Nella kharisma - Pantai Papuma Dadi Kenangan

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053