Song title : Salah Pergaulan
Songwriter : Nogling S
Artist / Vocal : Vivi Rosalita
Genre : Dangdut
Album : Tembang Cinta Dandut Koplo
Publisher / Distribution : Rajawali Musik

Lirik Lagu Salah Pergaulan - Vivi Rosalita


Awale kenal kenalan
Teruse pacar pacaran
Jebule terlambat bulan
Yen wis ngono sopo sing nanggung anak’e
Yen wis ngono sopo sing mikir butuhe

Lha wong bocahe, lagi lulus smp
Lha wong bocahe, anak baru gede
Mung ngertine, kroso penak diteruske

Iki jaman jaman kemajuan,
Akeh bocah gedene sulapan
Masa muda dadi taruhan,
Amergo salah pergaulan

Ora manut dawuhe wong tuwo,
Ra ngindahno perintahe agomo,
Cilik cilik ora wedi dosa,
Akhire dadi suloyo

Mulane yen lagi pacaran,
Jo podo nglewati tatanan
Ben ra keno godhane setan

Iki jaman jaman kemajuan,
Akeh bocah gedene sulapan
Masa muda dadi taruhan,
Amergo salah pergaulan

Ora manut dawuhe wong tuwo,
Ra ngindahno perintahe agomo,
Cilik cilik ora wedi dosa,
Akhire dadi suloyo

Mulane yen lagi pacaran,
Jo podo nglewati tatanan
Ben ra keno godhane setan

Baca Juga : Lirik Lagu Nogling S. - Buruh Pabrik (Versi Indonesia)

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.