Song title : Lali Sedhulur
Songwriter : Nogling S
Artist / Vocal : Nogling S
Genre : Dangdut
Album : Tembang Cinta Dandut Koplo
Publisher / Distribution : Rajawali Musik

Lirik Lagu Lali Sedhulur - Nogling S


BIYEN TAK BELANI, TAK JUNJUNG TAK PIKUL DHUWUR
LORO TAK KANCANI, BEN KOWE BISO MISUWUR..
DUDU SANAK KADANG, NANGING TAK ANGGEP SEDULUR
SAIKI WIS KONDHANG, LALI KONCO LALI DULUR

PUTIH SING TAK SAWANG, JEBUL MRIPATKU SING LAMUR
KOWE SING TAK SAYANG, JEBULE KOK MALAH NYINGKUR..
REMBULAN TAK GADHANG, NANGING KETUTUPAN MENDHUNG
NANDUR KABECIKAN, NING KOK BALES KARO PENTHUNG..

reff:
SING TAK TANDUR PARI, SING THUKUL SUKETE TEKI
SING TAK PUJI-PUJI, JEBUL KOK NGLARAKKE ATI..
DURUNG GARING LAMBE, ANGGONMU NGUCAPKE JANJI
WIS ILANG DALANE, KOWE BANJUR NYULAYANI..

ATURE WONG TUWO, JOK SENENG NYIDRANI JANJI
MANUNGSO BAKALE, NGUNDHUH AWOHE PAKERTI..
SENADYAN SAIKI, URIPMU MULYO LAN MUKTI
ING TEMBE MBURINE, GETUNMU KEPATI-PATI..

reff:
BIYEN TAK BELANI, TAK JUNJUNG TAK PIKUL DHUWUR
LORO TAK KANCANI, BEN KOWE BISO MISUWUR..
DUDU SANAK KADANG, NANGING TAK ANGGEP SEDULUR
SAIKI WIS KONDHANG, LALI KONCO LALI DULUR..

reff:
SING TAK TANDUR PARI, SING THUKUL SUKETE TEKI
SING TAK PUJI-PUJI, JEBUL KOK NGLARAKKE ATI..
DURUNG GARING LAMBE, ANGGONMU NGUCAPKE JANJI
WIS ILANG DALANE, KOWE BANJUR NYULAYANI..

ATURE WONG TUWO, JOK SENENG NYIDRANI JANJI
MANUNGSO BAKALE, NGUNDHUH AWOHE PAKERTI..
SENADYAN SAIKI, URIPMU MULYO LAN MUKTI
ING TEMBE MBURINE, GETUNMU KEPATI-PATI..
ING TEMBE MBURINE, GETUNMU KEPATI-PATI..

Baca Juga : Lirik Lagu Vivi Rosalita - Salah Pergaulan

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.