Lirik Lagu Tulisanmu - Didi Kempot



Judul Lagu : Tulisanmu
Ciptaan : Herawan Plembon
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Tulisanmu - Didi Kempot


Mbiyen aku nate
Nulis neng atimu
Semono ugo kowe
Nulis neng atiku

Nulis roso tresno
Neng njerone dodo
Sing ora iso di sawang
Mung iso di roso

Nanging
Saikine kowe
Kowe
Wes nglalekake

INTRO

Yen pancen aku sing salah
Gawe larane atimu
Naliko neng candi Sewu
Kowe lunggo karo nesu

Janur kuning tendo biru
Sing ono ngarep omahmu
Najan nglarakke atiku
Ra tak ganti tulisanmu

Nulis roso tresno
Neng njerone dodo
Sing ora iso di sawang
Mung iso di roso

Nanging
Saikine kowe
Kowe
Wes nglalekake

INTRO

Yen pancen aku sing salah
Gawe larane atimu
Naliko neng candi Sewu
Kowe lunggo karo nesu

Janur kuning tendo biru
Sing ono ngarep omahmu
Najan nglarakke atiku
Ra tak ganti tulisanmu

Mbiyen aku nate
Nulis neng atimu
Semono ugo kowe
Nulis neng atiku

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.