Lirik Lagu Bingung - Nella Kharisma



Judul Lagu : Bingung
Ciptaan : Arif Kurniawan
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Bingung - Nella Kharisma


Opo pancen iki wis dadi dalanku
Nglakoni tresno suci mung di larani
Kabeh panyuwunmu wis tak turuti
Nanging tetep aku mbok apusi

Seminggu rasane koyo setahun
Nanging tresnomu sing gawe aku bingung
Bingung nuruti lan bingung ngancani
Tetep nggawe gelone ati

INTRO

Pancene kowe ra iso
Nggowo tresno wis mesti loro
Seneng ati sing tak roso
Amung sedelo

Bebasan kon nunggu tresnomu
Ra ono sing biso di tuju
Nulung malah kepenthung
Nggawe aku bingung

INTRO

Pancene kowe ra iso
Nggowo tresno wis mesti loro
Seneng ati sing tak roso
Amung sedelo

Bebasan kon nunggu tresnomu
Ra ono sing biso di tuju
Nulung malah kepenthung
Nggawe aku bingung

Pancene kowe ra iso
Nggowo tresno wis mesti loro
Seneng ati sing tak roso
Amung sedelo

Bebasan kon nunggu tresnomu
Ra ono sing biso di tuju
Nulung malah kepenthung
Nggawe aku bingung

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053