Lirik Lagu Bingung - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Bingung" dari Nella Kharisma. Lagu ini di ciptakan oleh Arif Kurniawan. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Lirik Nella Kharisma - Bingung


Judul Lagu : Bingung
Penyanyi : Nella Kharisma
Ciptaan : Arif Kurniawan
Genre : Dangdut

Lirik Bingung


Opo pancen iki wis dadi dalanku
Nglakoni tresno suci mung di larani
Kabeh panyuwunmu wis tak turuti
Nanging tetep aku mbok apusi

Seminggu rasane koyo setahun
Nanging tresnomu sing gawe aku bingung
Bingung nuruti lan bingung ngancani
Tetep nggawe gelone ati

Pancene kowe ra iso
Nggowo tresno wis mesti loro
Seneng ati sing tak roso
Amung sedelo

Bebasan kon nunggu tresnomu
Ra ono sing biso di tuju
Nulung malah kepenthung
Nggawe aku bingung

Pancene kowe ra iso
Nggowo tresno wis mesti loro
Seneng ati sing tak roso
Amung sedelo

Bebasan kon nunggu tresnomu
Ra ono sing biso di tuju
Nulung malah kepenthung
Nggawe aku bingung

Pancene kowe ra iso
Nggowo tresno wis mesti loro
Seneng ati sing tak roso
Amung sedelo

Bebasan kon nunggu tresnomu
Ra ono sing biso di tuju
Nulung malah kepenthung
Nggawe aku bingung

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053