Lirik Lagu Pupuse Nelongso - Vita KDI Ft Cak Rul

Kenek opo sifatmu saiki wis bedo Kowe ninggalke aku mentingke wong liyo Opo roso tresnamu saiki wis sirno Koyo lumut ing pinggir segoro... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Pupuse Nelongso
Ciptaan : Erick Sukir Genk
Penyanyi : Vita KDI Ft Cak Rul
Genre : Dangdut

Lirik Pupuse Nelongso - Vita KDI Ft Cak Rul


Lk :
Kenek opo sifatmu saiki wis bedo
Kowe ninggalke aku mentingke wong liyo
Opo roso tresnamu saiki wis sirno
Koyo lumut ing pinggir segoro

Pr :
Sesek ning njero dodo pancen nglarak'ake
Arep kepiye meneh kowe wong ra nduwe
Ojo selak batinmu marang kahananmu
Kang mas pupusen roso tresnomu

Lk :
Opo iki sak tenane takdirku sing njawabke
Sliramu bedo ati bedo lambe
Pr :
Wis kadung mati rosoku kang mas rungokno tangisku
Becik’e kowe lungo soko uripku

Lk :
Paribasan ngranggeh lintang neng angkoso
Kowe tego gawe loro marang tresno
Pr :
Iki wis dalanku pilihane wong tuwaku
Sepurane yen gawe loro atimu

INTRO

Pr :
Sesek ning njero dodo pancen nglarak'ake
Arep kepiye meneh kowe wong ra nduwe
Ojo selak batinmu marang kahananmu
Kang mas pupusen roso tresnomu

Lk :
Opo iki sak tenane takdirku sing njawabke
Sliramu bedo ati bedo lambe
Pr :
Wis kadung mati rosoku kang mas rungokno tangisku
Becik’e kowe lungo soko uripku

Lk :
Opo iki sak tenane takdirku sing njawabke
Sliramu bedo ati bedo lambe
Pr :
Wis kadung mati rosoku kang mas rungokno tangisku
Becik’e kowe lungo soko uripku

Lk :
Paribasan ngranggeh lintang neng angkoso
Kowe tego gawe loro marang tresno
Pr :
Iki wis dalanku pilihane wong tuwaku
Sepurane yen gawe loro atimu
Sepurane yen gawe loro atimu

Baca Juga : Lirik Lagu Lengahing Tresno - Vita KDI

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053