Lirik Lagu Pupuse Nelongso - Vita KDI Ft Cak Rul

Lirik Lagu "Pupuse Nelongso" dari Vita KDI & Cak Rul. Lagu ini di ciptakan oleh Erick Sukir Genk. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Pupuse Nelongso - Vita KDI Ft Cak Rul

Lirik Vita KDI Feat Cak Rul - Pupuse Nelongso


Judul Lagu : Pupuse Nelongso
Penyanyi : Vita KDI Ft Cak Rul
Ciptaan : Erick Sukir Genk
Genre : Dangdut

Lirik Pupuse Nelongso


Lk :
Kenek opo sifatmu saiki wis bedo
Kowe ninggalke aku mentingke wong liyo
Opo roso tresnamu saiki wis sirno
Koyo lumut ing pinggir segoro

Pr :
Sesek ning njero dodo pancen nglarak'ake
Arep kepiye meneh kowe wong ra nduwe
Ojo selak batinmu marang kahananmu
Kang mas pupusen roso tresnomu

Lk :
Opo iki sak tenane takdirku sing njawabke
Sliramu bedo ati bedo lambe
Pr :
Wis kadung mati rosoku kang mas rungokno tangisku
Becik’e kowe lungo soko uripku

Lk :
Paribasan ngranggeh lintang neng angkoso
Kowe tego gawe loro marang tresno
Pr :
Iki wis dalanku pilihane wong tuwaku
Sepurane yen gawe loro atimu

Pr :
Sesek ning njero dodo pancen nglarak'ake
Arep kepiye meneh kowe wong ra nduwe
Ojo selak batinmu marang kahananmu
Kang mas pupusen roso tresnomu

Lk :
Opo iki sak tenane takdirku sing njawabke
Sliramu bedo ati bedo lambe
Pr :
Wis kadung mati rosoku kang mas rungokno tangisku
Becik’e kowe lungo soko uripku

Lk :
Opo iki sak tenane takdirku sing njawabke
Sliramu bedo ati bedo lambe
Pr :
Wis kadung mati rosoku kang mas rungokno tangisku
Becik’e kowe lungo soko uripku

Lk :
Paribasan ngranggeh lintang neng angkoso
Kowe tego gawe loro marang tresno
Pr :
Iki wis dalanku pilihane wong tuwaku
Sepurane yen gawe loro atimu
Sepurane yen gawe loro atimu

Baca Juga : Lirik Lagu Lengahing Tresno - Vita KDI