Lirik Lagu Kangen Kowe - Demy

Aku kangen karo kowe Awan bengi esuk sore Iling esemu eleng ngalemu Sing terus ngganggu pikiranku Saben teko wayah bengi... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kangen Kowe - Demy


Judul Lagu : Kangen Kowe
Ciptaan : Apri Savasivana
Penyanyi : Demy
Genre : Dangdut

Lirik Kangen Kowe - Demy


Aku kangen karo kowe
Aku kangen karo kowe
Aku kangen karo kowe
Awan bengi esuk sore

INTRO

Aku kangen karo kowe
Awan bengi esuk sore
Iling esemu eleng ngalemu
Sing terus ngganggu pikiranku

Ho ye ..
Ho ho ..

Saben teko wayah bengi
Tansah kelingan sliramu
Sing tak tresnani sing tak ugemi
Rungokno suoro atiku
Ho yo ..

Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pingin ketemu sliramu

INTRO

Aku kangen karo kowe
Masio wetengku luwe
Aku kangen karo kowe
Awan bengi esuk sore

Aku iling karo kowe
Mung iling karo kowe
Opo kowe gak ngerasakne
Aku kangen mikirno kowe

Awan bengi yo mung kowe sing tak kangeni
Ngomelmu esemmu  ngamukmu ngguyumu
Dadi siji sing tak kangeni
Nong pikiranku yo mung kowe

Aku kangen karo kowe
Awan bengi esuk sore
Iling esemu eleng ngalemu
Sing terus ngganggu pikiranku

Ho ye ..
Ho ho ..

Saben teko wayah bengi
Tansah kelingan sliramu
Sing tak tresnani sing tak ugemi
Rungokno suoro atiku
Ho yo ..

Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pingin ketemu sliramu

INTRO

Aku kangen karo kowe
Masio wetengku luwe
Aku kangen karo kowe
Awan bengi esuk sore

Aku iling karo kowe
Mung iling karo kowe
Opo kowe gak ngerasakne
Aku kangen mikirno kowe

Aku kangen karo kowe
Masio wetengku luwe
Aku kangen karo kowe
Awan bengi esuk sore

Aku iling karo kowe
Mung iling karo kowe
Opo kowe gak ngerasakne
Aku kangen mikirno kowe

Baca Juga : Lirik Lagu Loro Ati (Demy) - Nella Kharisma