Lirik Lagu Luput Janji - Nisa Fauziah

Sing biso isun dadi hang sempurno Masio sun tokno kabeh hang ono Mergo awak sun iki sing duwe doyo Kanggo genggem werane dunyo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Luput Janji - Nisa Fauziah


Judul Lagu : Luput Janjine
Ciptaan : Ibet
Penyanyi : Nisa Fauziah
Genre : Banyuwangi

Lirik Lagu Luput Janjine - Nisa Fauziah

Sing biso isun dadi hang sempurno
Masio sun tokno kabeh hang ono
Mergo awak sun iki sing duwe doyo
Kanggo genggem werane dunyo

Enget waktu mageh jaman bengene
Ulan lan lintang hang dadi syaire
Isone ngobral welas ugo janjine
Sampek isun kepileng atine

Masio isun sing biso
Dadi ratu nong atin riko
Tapi isun yo sing ngersulo
Sun bakal tetep nerimo

Masio isun sing biso
Dadi ratu nong atin riko
Tapi isun yo sing ngersulo
Sun bakal tetep nerimo

INTRO

Enget waktu mageh jaman bengene
Ulan lan lintang hang dadi syaire
Isone ngobral welas ugo janjine
Sampek isun kepileng atine

Masio isun sing biso
Dadi ratu nong atin riko
Tapi isun yo sing ngersulo
Sun bakal tetep nerimo

Masio isun sing biso
Dadi ratu nong atin riko
Tapi isun yo sing ngersulo
Sun bakal tetep nerimo

Masio isun sing biso
Dadi ratu nong atin riko
Tapi isun yo sing ngersulo
Sun bakal tetep nerimo

Masio isun sing biso
Dadi ratu nong atin riko
Tapi isun yo sing ngersulo
Sun bakal tetep nerimo

Baca Juga » Lirik Lagu Bocore Ati - Nisa Fauziah