Lirik Lagu Mendem Asmoro - Fery Ft Tita



Judul Lagu : Mendem Asmoro
Ciptaan : -
Penyanyi : Fery Ft Tita Titut
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Mendem Asmoro


Lk :
Sabendino isun ngarepno
Riko nompo welas hang sun elungno
Makne biso gawe isun lego
Biso kewujut isun nyanding riko

Isun sabar nganteni
Riko kembang pujane ati
Ibarat awan nganteni
Tekane wayah bengi

Isun sambat riko ring ati
Gancango papaken welas iki
Sing biso asat welas iki
Masiyo sampek tumekane pati

Koyo alume kembang isun nganteni
Riko sirami

INTRO

Pr :
Wes suwi welas riko
Kebales lan sun tompo
Ojo nduweni roso
Sun gantung welas riko

Isun mendem asmoro
Nyonggo welas isun nyang riko
Sun ugo kepingin biso kewujut
Nyanding riko

INTRO

Lk :
Isun sambat riko ring ati
Gancango papaken welas iki
Sing biso asat welas iki
Masiyo sampek tumekane pati

Koyo alume kembang isun nganteni
Riko sirami

INTRO

Pr :
Wes suwi welas riko
Kebales lan sun tompo
Ojo nduweni roso
Sun gantung welas riko

Isun mendem asmoro
Nyonggo welas isun nyang riko
Sun ugo kepingin biso kewujut
Nyanding riko

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.