Lirik Lagu Jare Simbah - Yeyen Vivia

Iki lagu republik mbois Sing romantis lan harmonis Najan okeh wong urip optimis Ojo dadi wong sing pesimis... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Jare Simbah - Yeyen Vivia


Judul Lagu : Jare Simbah
Ciptaan : Bayu G2B
Penyanyi : Yeyen Vivia Ft Cak Rul
Genre : Dangdut

Lirik Jare Simbah - Yeyen Vivia Ft Cak Rul


Pr :
Iki lagu republik mbois
Sing romantis lan harmonis
Najan okeh wong urip optimis
Ojo dadi wong sing pesimis

Ojo tau ngaku wong jowo
Nek ra ngerti toto kromo
Kudu becik ojo ke olo
Nek ra gelem uripmu rekoso

Lk :
Jare simbah jamane soyo tuwo
Mulo akeh menungso sing ra pokro
Iki jaman kabeh wes serba praktis
Akeh wong ndeso niru niru artis

Pr :
Saiki jaman menungsone wes podo koplak
Akeh uwong mayak ngomonge nggur waton njeplak
Di kandani malah galak
Di alusi tambah nggetak
Mergo ngomong ora kulak
Opo pancen wes dadi watak

Welinge sing nggo pacaran ojo menggok menggok
Mergo wes akeh korbane sing podo keblondrok
Jaman mbiyen di omongi kuwi ora ilok
Malah saiki akeh wong sing nglakoni bola bali
Mergo wes ra gelem takok

Lk :
Jare simbah jamane soyo tuwo
Mulo akeh menungso sing ra pokro
Iki jaman kabeh wes serba praktis
Akeh wong ndeso niru niru artis

Artise tuweeeekkkk
Haaa ... haaa ... haaa ...

INTRO

Lk :
Jare simbah jamane soyo tuwo
Mulo akeh menungso sing ra pokro
Iki jaman kabeh wes serba praktis
Akeh wong ndeso niru niru artis

Pr :
Jare simbah jamane soyo tuwo
Mulo akeh menungso sing ra toto
Iki jaman kabeh wes serba praktis
Akeh wong ndeso niru niru artis
Akeh wong ndeso niru niru artis