11 Des 2017
Lirik Lagu Marai Cemburu - Nella Kharisma

Judul Lagu : Marai Cemburu
Ciptaan : Erick SukirGenk
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Marai Cemburu - Nella Kharisma

Nggumun lingguh jejer kowe
Tak gagas tanganmu sibuk dolanan hp
Mbok yo rodo nglirik aku
Po ra ngerti yen aku kangen sliramu

Wingi kowe uwis janji
Kebiasaanmu ra bakal kok baleni
Ngamplah olehku ngandani
Po ra kesel ben wektu ngobahne driji

Pengen mbanting hp mu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku

Pengen mbanting hp mu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku

INTRO

Wingi kowe uwis janji
Kebiasaanmu ra bakal kok baleni
Ngamplah olehku ngandani
Po ra kesel ben wektu ngobahne driji

Pengen mbanting hp mu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku

Pengen mbanting hp mu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku

INTRO

Wingi kowe uwis janji
Kebiasaanmu ra bakal kok baleni
Ngamplah olehku ngandani
Po ra kesel ben wektu ngobahne driji

Pengen mbanting hp mu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku

Pengen mbanting hp mu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku

Pengen mbanting hp mu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku

Pengen mbanting hp mu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku