Lirik Lagu Marai Cemburu - Nella Kharisma

Nggumun lingguh jejer kowe Tak gagas tanganmu sibuk dolanan hp Mbok yo rodo nglirik aku Po ra ngerti yen aku kangen sliramu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Marai Cemburu - Nella Kharisma


Judul Lagu : Marai Cemburu
Ciptaan : Erick SukirGenk
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Marai Cemburu - Nella Kharisma


Nggumun lingguh jejer kowe
Tak gagas tanganmu sibuk dolanan hp
Mbok yo rodo nglirik aku
Po ra ngerti yen aku kangen sliramu

Wingi kowe uwis janji
Kebiasaanmu ra bakal kok baleni
Ngamplah olehku ngandani
Po ra kesel ben wektu ngobahne driji

Pengen mbanting hp mu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku

Pengen mbanting hp mu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku

INTRO

Wingi kowe uwis janji
Kebiasaanmu ra bakal kok baleni
Ngamplah olehku ngandani
Po ra kesel ben wektu ngobahne driji

Pengen mbanting hp mu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku

Pengen mbanting hp mu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku

INTRO

Wingi kowe uwis janji
Kebiasaanmu ra bakal kok baleni
Ngamplah olehku ngandani
Po ra kesel ben wektu ngobahne driji

Pengen mbanting hp mu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku

Pengen mbanting hp mu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku

Pengen mbanting hp mu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku

Pengen mbanting hp mu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku