12 Des 2017
Lirik Lagu Hang Ngundang Roso - Leona Valecia

Judul lagu : Hang Ngundang Roso
Pencipta : Mbah Yus
Penyanyi : Leona Valecia
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Lagu Hang Ngundang Roso - Leona Valecia

Koyo kembang riko sun pujo sun eman
Yo mung riko hang gawe ati kedanan
Sakat bengen riko hang dadi angenan
Mergo riko wes ngundang roso

Kabeh iki bakale dadi cerito
Mergo welas wis kadung jangget ning dodo
Kangen ati kadung sing ketemu riko
Mergo riko sigarane nyowo

INTRO

Saben bengi mesti ngatoni
Rupan riko kegowo ring ngimpi
Aran riko sing bakal ilang
Dadi cerito sak dawane zaman

Welas iki sing bakal sirno
Masio tah akeh hang aran gudo
Percoyo ugo yakino
Nono liyo welas sun mung riko

Koyo kembang riko sun pujo sun eman
Yo mung riko hang gawe ati kedanan
Sakat bengen riko hang dadi angenan
Mergo riko wes ngundang roso

Kabeh iki bakale dadi cerito
Mergo welas wis kadung jangget ning dodo
Kangen ati kadung sing ketemu riko
Mergo riko sigarane nyowo

INTRO

Saben bengi mesti ngatoni
Rupan riko kegowo ring ngimpi
Aran riko sing bakal ilang
Dadi cerito sak dawane zaman

Welas iki sing bakal sirno
Masio tah akeh hang aran gudo
Percoyo ugo yakino
Nono liyo welas sun mung riko
Nono liyo welas sun mung riko