Lirik Lagu Nong Jero Ati - Melinda Varera



Judul lagu : Nong Jero Ati
Ciptaan : Ediyanto
Penyanyi : Melinda Varera
Genre : Pop Banyuwangi

Lirik Nong Jero Ati - Melinda Varera


Sepiro gedine ombak segoro
Mageh gedi welas sun nyang riko
Sepiro duwure gunung
Mageh duwur welas isun

Kadung sing percoyo
Cacaken delengen
Belahen dodo iki
Riko manggon nong endi

Pasti nong jerone ati
Pasti nong jerone ati

INTRO

Segoro yo wis sun sebrangi
Ugo gunung yo wis sun langkahi
Mung kanggo nemoni riko
Kembange ati

Pikiran keseron pikiran
Adoh riko sun koyo wong edan
Rino bengi mung dadi lamunan
Koyo koyo sing ketulungan

Sepiro gedine ombak segoro
Mageh gedi welas sun nyang riko
Sepiro duwure gunung
Mageh duwur welas isun

Kadung sing percoyo
Cacaken delengen
Belahen dodo iki
Riko manggon nong endi

Pasti nong jerone ati
Pasti nong jerone ati

INTRO

Segoro yo wis sun sebrangi
Ugo gunung yo wis sun langkahi
Mung kanggo nemoni riko
Kembange ati

Pikiran keseron pikiran
Adoh riko sun koyo wong edan
Rino bengi mung dadi lamunan
Koyo koyo sing ketulungan

Segoro yo wis sun sebrangi
Ugo gunung yo wis sun langkahi
Mung kanggo nemoni riko
Kembange ati

Pikiran keseron pikiran
Adoh riko sun koyo wong edan
Rino bengi mung dadi lamunan
Koyo koyo sing ketulungan

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053