Lirik Lagu Selegenje - Nella Kharisma

Jane kepiye jluntrunge Ora nyono dadine koyo ngene Pacarane karo aku Ning saiki wong liyo dadi bojomu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Selegenje - Nella Kharisma


Judul Lagu : Selegenje
Ciptaan : -
Di Populerkan : Nella Kharisma Feat Fajar
Genre : Dangdut

Lirik Selegenje - Nella Kharisma Feat Fajar


Lk :
Jane kepiye jluntrunge
Ora nyono dadine koyo ngene
Pacarane karo aku
Ning saiki wong liyo dadi bojomu

Pr :
Yo ngene iki nyatane
Kabeh mau dudu karepku dewe
Aku ra kuoso nolak
Di jodohke pilihane ibu bapak

Lk :
Kudune kowe nekad
Pamit metu banjur minggat
Ning dalan tak tampani
Selanjutnya kawin lari

Pr :
Terus terang ra wani mas
Aku mbok jak kawin lari
Kowe isek pengangguran
Entek duit aku mbok tinggal ning dalan

Lk :
Dasar tresnamu cekak
Mung pengen golek penak
Nelongso atiku loro
Ora edan wayahku wes bejo

Pr :
Sabar yo mas sing sabar wae
Pancen durung teko jodone

Lk :
Ngomongmu penak nyatane ngene
Uteku dadi selegenje

INTRO

Pr :
Yo ngene iki nyatane
Kabeh mau dudu karepku dewe
Aku ra kuoso nolak
Di jodohke pilihane ibu bapak

Lk :
Kudune kowe nekad
Pamit metu banjur minggat
Ning dalan tak tampani
Selanjutnya kawin lari

Pr :
Terus terang ra wani mas
Aku mbok jak kawin lari
Kowe isek pengangguran
Entek duit aku mbok tinggal ning dalan

Lk :
Dasar tresnamu cekak
Mung pengen golek penak
Nelongso atiku loro
Ora edan wayahku wes bejo

Pr :
Sabar yo mas sing sabar wae
Pancen durung teko jodone

Lk :
Ngomongmu penak nyatane ngene
Uteku dadi selegenje
Uteku dadi selegenje
Uteku dadi selegenje

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053