24 Nov 2017
Lirik Lagu Layang Kangen - Via Vallen

Judul Lagu : Layang Kangen
Ciptaan : Didi Kempot
Di Populerkan : Via Vallen
Genre : Dangdut


Lirik Lagu Layang Kangen - Via Vallen

Ra maido sopo wong sing ora kangen
Adoh bojo arep turu angel merem
Percoyo aku kuatno atimu
Wong bagus entenono tekaku

INTRO

Layangmu sing tak tompo wingi kuwi
Wes tak woco opo karepe atimu
Trenyuh ati iki moco tulisanmu
Ra kroso netes eluh neng pipiku

Umpomo tanganku dadi suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepiye maneh mergo kahananku
Wong bagus entenono tekanku

Ra maido sopo wong sing ora kangen
Adoh bojo pingin turu angel merem
Ra maido sopo wong sing ora trenyuh
Ra kepethuk sak wetoro pengen weruh

Percoyo aku kuatno atimu
Wong bagus entenono tekaku

INTRO

Layangmu sing tak tompo wingi kuwi
Wes tak woco opo karepe atimu
Trenyuh ati iki moco tulisanmu
Ra kroso netes eluh neng pipiku

Umpomo tanganku dadi suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepiye maneh mergo kahananku
Wong bagus entenono tekanku

Ra maido sopo wong sing ora kangen
Adoh bojo pingin turu angel merem
Ra maido sopo wong sing ora trenyuh
Ra kepethuk sak wetoro pengen weruh

Percoyo aku kuatno atimu
Wong bagus entenono tekaku
Wong bagus entenono tekaku