Lirik Lagu Prasetyo - Nella Kharisma



Judul Lagu : Prasetyo
Ciptaan : Angga Samudra
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Prasetyo - Nella Kharisma


Opo kudu tak lantunke tresnoku
Ben kowe krungu suworo atiku
Opo kudu tak lukiske kangenku
Ben kowe iso ndeleng tuluse ati mung kanggo kowe
Sayangku

Mung lewat coretan tangan iki
Tak aturke segenepe roso
Sing tak pendem jroning pucuk asmoro
Pucuk asmoro

Yen pancene takdir ngizinake
Kepengen iso tresno iki neng njero
Esem lan tangismu
Susah lan senengmu
Dadi prasetyo

INTRO

Opo kudu tak lantunke tresnoku
Ben kowe krungu suworo atiku
Opo kudu tak lukiske kangenku
Ben kowe iso ndeleng tuluse ati mung kanggo kowe
Sayangku

Mung lewat coretan tangan iki
Tak aturke segenepe roso
Sing tak pendem jroning pucuk asmoro
Pucuk asmoro

Yen pancene takdir ngizinake
Kepengen iso tresno iki neng njero
Esem lan tangismu
Susah lan senengmu
Dadi prasetyo

Mung lewat coretan tangan iki
Tak aturke segenepe roso
Sing tak pendem jroning pucuk asmoro
Pucuk asmoro

Yen pancene takdir ngizinake
Kepengen iso tresno iki neng njero
Esem lan tangismu
Susah lan senengmu
Dadi prasetyo

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053