Lirik Lagu TKI Nagih Janji - Didi Kempot



Judul Lagu : TKI Nagih Janji
Ciptaan : -
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik TKI Nagih Janji - Didi Kempot


Wis tak tekati tekan luar negeri
Rong tahun kerjo dadi TKI
Pengen ngudi ugo kuwi kanggo sopo
Kanggo kowe ora kanggo wong liyo

Senajan tak rewangi loro rogo
Nganti nangis kadang aku di sikso

Nelangsane ati saben lingsir wengi
Angel merem rasane mripatku iki
Mung sanding kangene kangen karo kowe
Aku kangen kangen karo kowe

Mung siji karepe atiku iki
Sing tak suwun sliramu setyo ngenteni

INTRO

Njerit rasane atiku iki
Gelo cuwo loro dadi siji
Nyoto aku dewe sing ngonangi
Tak rewangi kerjo rong tahun kowe lali

Tego kowe tego tenan
Duwik sing tak kirim entek nggo pacaran
Gelo aku gelo tenan
Tekan ngomah atiku dadi kelaran

Nelangsane ati saben lingsir wengi
Angel merem rasane mripatku iki
Mung sanding kangene kangen karo kowe
Aku kangen kangen karo kowe

Mung siji karepe atiku iki
Sing tak suwun sliramu setyo ngenteni

INTRO

Njerit rasane atiku iki
Gelo cuwo loro dadi siji
Nyoto aku dewe sing ngonangi
Tak rewangi kerjo rong tahun kowe lali

Tego kowe tego tenan
Duwik sing tak kirim entek nggo pacaran
Gelo aku gelo tenan
Tekan ngomah atiku dadi kelaran

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053