Lirik Lagu Ndugal Kumat - Nella Kharisma



Judul Lagu : Ndugal Kumat
Ciptaan : Danang Danzf & Intan Rahma
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Ndugal Kumat - Nella Kharisma


Kowe mbiyen wis tau ngomong janji
Arep nglereni mendeme karo judi
Nanging ngopo saiki kok mbalelo
Kowe mendem kowe judi mikir seneng ndunyo

Dadi bojo aku genah wes weling
Mbok yo kowe mertobat karo eling
Yen tok teruske aku trimo nglungani
Ngerti ngene mbok rabeni aku ora sudi

Durung oleh aku jare wes tobat
Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat
Yen diteruske aku ra kuat sambat
Cukup semene wae aku njaluk pegat

Salahe (salahe)
Salahe mendem wae salahe
Salahe judi wae salahe
Salah yen di teruske

Karepe (karepe)
Karepe menang dewe senenge
Senenge nyepelekke rasane
Pengen bubaran wae

Trimo nglereni aku opo ndugalmu
Yen pancene isih tresno tulung uwisono
Aku wis ra kuat yen ndugal sih kumat
Cukup tak jarke wae timbang dadi rame

Dadi bojo aku nggenah wis weling
Mbok yo kowe mertobat karo eling
Yen tok teruske aku trimo nglungani
Ngerti ngene mbok rabeni aku ora sudi

Durung oleh aku jare wes tobat
Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat
Yen di teruske aku ra kuat sambat
Cukup semene wae aku njaluk pegat

Salahe (salahe)
Salahe mendem wae salahe
Salahe judi wae salahe
Salah yen di teruske

Karepe (karepe)
Karepe menang dewe senenge
Senenge nyepelekke rasane
Pengen bubaran wae

INTRO

Durung oleh aku jare wes tobat
Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat
Yen di teruske aku ra kuat sambat
Cukup semene wae aku njaluk pegat

Salahe (salahe)
Salahe mendem wae salahe
Salahe judi wae salahe
Salah yen di teruske

Karepe (karepe)
Karepe menang dewe senenge
Senenge nyepelekke rasane
Pengen bubaran wae

Salahe (salahe)
Salahe mendem wae salahe
Salahe judi wae salahe
Salah yen di teruske

Karepe (karepe)
Karepe menang dewe senenge
Senenge nyepelekke rasane
Pengen bubaran wae

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.