Lirik Lagu Banyu Surgo - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Banyu Surgo" dari Nella Kharisma. Lagu ini di ciptakan oleh NDX AKA. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Banyu Surgo - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Banyu Surgo


Judul Lagu : Banyu Surgo
Penyanyi : Nella Kharisma
Ciptaan : NDX AKA
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Banyu Surgo


Yen sedino ora ngombe banyu surgo
Awak rasane lungkrah koyo di gebuki
Pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

Yen sedino ora kambon banyu surgo
Malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
Uteke dadi mikir bongso perkoro sing ora cetho

Ayo ngumpul dadi siji seduluran tekan mati
Karanganyar Jogjakarta jangan lupa bahagia
Ayo uwul sak kuate ndene ndene ayo ngombe
Lalekno masalahmu mending goyang karo aku

Ojo lali campurane ben ora pengar ciune
Penak mabuk nang angkasa di kancani banyu surga
Nek kowe rumangsa ndx a.k.a familia
Ayo mabuk bareng dunia milik kita bersama

Ora eling perkarane
Yen lagi mumbul mumbul
Ndem ndeman ngasi tekan wengi
Ra nggagas opo wae

Yen sedino ora ngombe banyu surgo
Awak rasane lungkrah koyo di gebuki
Pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

Yen sedino ora kambon banyu surgo
Malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
Uteke dadi mikir bongso perkoro sing ora cetho

Ayo ngumpul dadi siji seduluran tekan mati
Karanganyar Jogjakarta jangan lupa bahagia
Ayo uwul sak kuate ndene ndene ayo ngombe
Lalekno masalahmu mending goyang karo aku

Ojo lali campurane ben ora pengar ciune
Penak mabuk nang angkasa di kancani banyu surga
Nek kowe rumangsa ndx a.k.a familia
Ayo mabuk bareng dunia milik kita bersama

Ora eling perkarane
Yen lagi mumbul mumbul
Ndem ndeman ngasi tekan wengi
Ra nggagas opo wae

Yen sedino ora ngombe banyu surgo
Awak rasane lungkrah koyo di gebuki
Pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

Yen sedino ora kambon banyu surgo
Malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
Uteke dadi mikir bongso perkoro sing ora cetho

Ayo ngumpul dadi siji seduluran tekan mati
Karanganyar Jogjakarta jangan lupa bahagia
Ayo uwul sak kuate ndene ndene ayo ngombe
Lalekno masalahmu mending goyang karo aku

Ojo lali campurane ben ora pengar ciune
Penak mabuk nang angkasa di kancani banyu surga
Nek kowe rumangsa ndx a.k.a familia
Ayo mabuk bareng dunia milik kita bersama

Ora eling perkarane
Yen lagi mumbul mumbul
Ndem ndeman ngasi tekan wengi
Ra nggagas opo wae

Yen sedino ora ngombe banyu surgo
Awak rasane lungkrah koyo di gebuki
Pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

Yen sedino ora kambon banyu surgo
Malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
Uteke dadi mikir bongso perkoro sing ora cetho

Yen sedino ora ngombe banyu surgo
Awak rasane lungkrah koyo di gebuki
Pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

Yen sedino ora kambon banyu surgo
Malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
Uteke dadi mikir bongso perkoro sing ora cetho

Yen sedino ora kambon banyu surgo
Malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
Uteke dadi mikir bongso perkoro sing ora cetho

Baca Juga : Lirik Lagu Banyu Tibo - Nella Kharisma