Lirik Lagu Banyu Surgo - Nella Kharisma

Yen sedino ora ngombe banyu surgo Awak rasane lungkrah koyo di gebuki Pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Banyu Surgo
Ciptaan : NDX AKA
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Banyu Surgo - Nella Kharisma


Yen sedino ora ngombe banyu surgo
Awak rasane lungkrah koyo di gebuki
Pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

INTRO

Yen sedino ora kambon banyu surgo
Malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
Uteke dadi mikir bongso perkoro sing ora cetho

Ayo ngumpul dadi siji seduluran tekan mati
Karanganyar Jogjakarta jangan lupa bahagia
Ayo uwul sak kuate ndene ndene ayo ngombe
Lalekno masalahmu mending goyang karo aku

Ojo lali campurane ben ora pengar ciune
Penak mabuk nang angkasa di kancani banyu surga
Nek kowe rumangsa ndx a.k.a familia
Ayo mabuk bareng dunia milik kita bersama

Ora eling perkarane
Yen lagi mumbul mumbul
Ndem ndeman ngasi tekan wengi
Ra nggagas opo wae

Yen sedino ora ngombe banyu surgo
Awak rasane lungkrah koyo di gebuki
Pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

Yen sedino ora kambon banyu surgo
Malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
Uteke dadi mikir bongso perkoro sing ora cetho

INTRO

Ayo ngumpul dadi siji seduluran tekan mati
Karanganyar Jogjakarta jangan lupa bahagia
Ayo uwul sak kuate ndene ndene ayo ngombe
Lalekno masalahmu mending goyang karo aku

Ojo lali campurane ben ora pengar ciune
Penak mabuk nang angkasa di kancani banyu surga
Nek kowe rumangsa ndx a.k.a familia
Ayo mabuk bareng dunia milik kita bersama

Ora eling perkarane
Yen lagi mumbul mumbul
Ndem ndeman ngasi tekan wengi
Ra nggagas opo wae

Yen sedino ora ngombe banyu surgo
Awak rasane lungkrah koyo di gebuki
Pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

Yen sedino ora kambon banyu surgo
Malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
Uteke dadi mikir bongso perkoro sing ora cetho

INTRO

Ayo ngumpul dadi siji seduluran tekan mati
Karanganyar Jogjakarta jangan lupa bahagia
Ayo uwul sak kuate ndene ndene ayo ngombe
Lalekno masalahmu mending goyang karo aku

Ojo lali campurane ben ora pengar ciune
Penak mabuk nang angkasa di kancani banyu surga
Nek kowe rumangsa ndx a.k.a familia
Ayo mabuk bareng dunia milik kita bersama

Ora eling perkarane
Yen lagi mumbul mumbul
Ndem ndeman ngasi tekan wengi
Ra nggagas opo wae

Yen sedino ora ngombe banyu surgo
Awak rasane lungkrah koyo di gebuki
Pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

Yen sedino ora kambon banyu surgo
Malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
Uteke dadi mikir bongso perkoro sing ora cetho

Yen sedino ora ngombe banyu surgo
Awak rasane lungkrah koyo di gebuki
Pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

Yen sedino ora kambon banyu surgo
Malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
Uteke dadi mikir bongso perkoro sing ora cetho

Yen sedino ora kambon banyu surgo
Malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
Uteke dadi mikir bongso perkoro sing ora cetho

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053