Lirik Lagu Layang Taiwan - Yeyen Vivia

Nganti saiki aku tansah ngenteni Nganti sok kapan anggonmu enggal bali Kiro kiro wes petang tahun lawase Anggonmu lungo melu dadi TKI... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Layang Taiwan - Yeyen Vivia


Judul Lagu : Layang Taiwan
Ciptaan : Abah
Penyanyi : Yeyen Vivia
Genre : Dangdut

Lirik Layang Taiwan


Nganti saiki aku tansah ngenteni
Nganti sok kapan anggonmu enggal bali
Kiro kiro wes petang tahun lawase
Anggonmu lungo melu dadi TKI

Nganti saiki aku tansah ngugemi
Nganti ing tembe aku setyo ing janji
Tak antu antu nganti tekan seprene
Kok panggah wae durung ono kabare

Ora tak nyono nyono
Aku nompo nawolo
Gawe sesek ing dodo

Layang soko Taiwan
Dunga ceritamu ing paran
Kowe durung biso bali
Majikanmu nggondeli

Nganti saiki aku tansah ngenteni
Nganti sok kapan anggonmu enggal bali
Kiro kiro wes petang tahun lawase
Anggonmu lungo melu dadi TKI

INTRO

Ora tak nyono nyono
Aku nompo nawolo
Gawe sesek ing dodo

Layang soko Taiwan
Dunga ceritamu ing paran
Kowe durung biso bali
Majikanmu nggondeli

Nganti saiki aku tansah ngenteni
Nganti sok kapan anggonmu enggal bali
Kiro kiro wes petang tahun lawase
Anggonmu lungo melu dadi TKI

INTRO

Ora tak nyono nyono
Aku nompo nawolo
Gawe sesek ing dodo

Layang soko Taiwan
Dunga ceritamu ing paran
Kowe durung biso bali
Majikanmu nggondeli

Nganti saiki aku tansah ngenteni
Nganti sok kapan anggonmu enggal bali
Kiro kiro wes petang tahun lawase
Anggonmu lungo melu dadi TKI
Anggonmu lungo melu dadi TKI