Lirik Lagu Kembang Terate - Eny Sagita

Kembang kembang terate Tengah kolam koyo melu awe awe Naliko aku nguntapake Lungamu arep nyambut gawe... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kembang Terate - Eny Sagita


Judul Lagu : Kembang Terate
Ciptaan : Ndaru Antariksa
Penyanyi : Eny Sagita
Genre : Dangdut

Lirik Kembang Terate


Kembang kembang terate
Tengah kolam koyo melu awe awe
Naliko aku nguntapake
Lungamu arep nyambut gawe

Naliko iku tak bisikke
Tresnaku ngenteni kowe

Manuk manuk ketasik
Kelap kelip koyo melu melu sedih
Opo ra ngerti tak kangeni
Suk kapan anggonmu bali

Opo ra ngerti tak tresnani
Mbiyen nganti saiki

Telung tahun tak enteni kowe bali
Saiki katon merak ati
Atiku dadi tido tido
Opo kowe isih tresno

Tresnaku sing ngremboko
Opo bakal musno

Bali soko merantau
Opo kowe isih koyo semono
Tekamu sasat lintang tibo
Gumebyar koyo putro rojo

Aku ra wani kondo tresno
Koyo rikolo semono

INTRO

Kembang kembang terate
Tengah kolam koyo melu awe awe
Naliko aku nguntapake
Lungamu arep nyambut gawe

Naliko iku tak bisikke
Tresnaku ngenteni kowe

Manuk manuk ketasik
Kelap kelip koyo melu melu sedih
Opo ra ngerti tak kangeni
Suk kapan anggonmu bali

Opo ra ngerti tak tresnani
Mbiyen nganti saiki

Telung tahun tak enteni kowe bali
Saiki katon merak ati
Atiku dadi tido tido
Opo kowe isih tresno

Tresnaku sing ngremboko
Opo bakal musno

Bali soko merantau
Opo kowe isih koyo semono
Tekamu sasat lintang tibo
Gumebyar koyo putro rojo

Aku ra wani kondo tresno
Koyo rikolo semono