Lirik Lagu Cenut Cenut - Nella Kharisma

Torono tumini goyange nggilani Aurate di bukak rodok nggudoni Torono tumini rondo bakul kopi Ra maido supoyo ben di krasani... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Cenut Cenut - Nella Kharisma


Judul Lagu : Cenut Cenut
Ciptaan : Arif Citenx
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Cenut Cenut - Nella Kharisma


Sirah cenut cenut
Ndelok goyang dangdut
Penyanyine rodok imut gendut gendut

Sing lanang nyelintut
Sing wedok mbecucut
Yo iki sing nggarai dadi semrawut

Torono tumini goyange nggilani
Aurate di bukak rodok nggudoni
Torono tumini rondo bakul kopi
Ra maido supoyo ben di krasani

INTRO

Ra usah maido
Endang goyang kono
Japenan india ala araf ndeso

Goyang siji siji
Sing liyane ngantri
Uwong sabar iku di sayang illahi

Tumerehe jane yutum goyang ahe
Sampek lali nggawe wedang pesenane
Tumerehe jane yutum goyang ahe
Sampek lali bingung piro totalane

INTRO

Sirah cenut cenut
Ndelok goyang dangdut
Penyanyine rodok imut gendut gendut

Sing lanang nyelintut
Sing wedok mbecucut
Yo iki sing nggarai dadi semrawut

Torono tumini goyange nggilani
Aurate di bukak rodok nggudoni
Torono tumini rondo bakul kopi
Ra maido supoyo ben di krasani

INTRO

Ra usah maido
Endang goyang kono
Japenan india ala araf ndeso

Goyang siji siji
Sing liyane ngantri
Uwong sabar iku di sayang illahi

Tumerehe jane yutum goyang ahe
Sampek lali nggawe wedang pesenane
Tumerehe jane yutum goyang ahe
Sampek lali bingung piro totalane