Lirik Lagu Ilang Tresnane - Nella Kharisma

Tak trimak trimake Yen pancen ngono karepe Tenane batinku ora nglilak ake Ning nyatane kudu koyo ngene Mugo mugo bener pilihane... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Ilang Tresnane - Nella Kharisma


Judul Lagu : Ilang Tresnane
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Ilang Tresnane - Nella Kharisma


Tak trimak trimake
Yen pancen ngono karepe
Tenane batinku ora nglilak ake
Ning nyatane kudu koyo ngene
Mugo mugo bener pilihane

Wis ilang tresnane
Wis lali piye sumpahe naliko kae
Ning saiki kok ngene dadine
Tresnamu jebul mung ono lambe
Mung ono lambe

INTRO

Tak trimak trimake
Yen pancen ngono karepe
Tenane batinku ora nglilak ake
Ning nyatane kudu koyo ngene
Mugo mugo bener pilihane

Wis ilang tresnane
Wis lali piye sumpahe naliko kae
Ning saiki kok ngene dadine
Tresnamu jebul mung ono lambe
Mung ono lambe

Klopo sing tak tandur
Limang tahun sing kepungkur
Uwis thukul godonge wis dadi janur
Janur sing semampir ono ing ngarep omahmu
Nanging sing nyanding kowe dudu awakku
Dudu aku