Lirik Lagu Ban Serep - Didi Kempot

Lirik Lagu Ban Serep - Didi Kempot


Judul Lagu : Ban Serep
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Ban Serep - Didi Kempot


Jarene tresno karo aku
Nyatane selak karo batinmu
Janjine tresno sak lawase (Janjine)
Prek ketek cukup sakmene wae

Sak karepmu nduk cah ayu
Uwong endi pilihanmu
Pilih dudo opo sing joko
Ikhlas aku lilo

Saiki awakku wis ngerti dik
Tresnamu tresno imitasi

INTRO

Janjimu koyo panganan
Esuk soto sore rendang
Katresnan dudu onderdil
Nggumun gampang di tempil

Dino senen nganti setu
Nggandeng priyo ngece aku
Sir siran nganggo ban serep
Kuwatir sing siji macet

Jarene tresno karo aku
Nyatane selak karo batinmu
Saiki awakku wis ngerti dik
Tresnamu tresno imitasi

INTRO

Janjimu koyo panganan
Esuk soto sore rendang
Katresnan dudu onderdil
Nggumun gampang di tempil

Dino senen nganti setu
Nggandeng priyo ngece aku
Sir siran nganggo ban serep
Kuwatir sing siji macet

Jarene tresno karo aku
Nyatane selak karo batinmu
Janjine tresno sak lawase (Janjine)
Prek ketek cukup sakmene wae

Sak karepmu nduk cah ayu
Uwong endi pilihanmu
Pilih dudo opo sing joko
Ikhlas aku lilo

Saiki awakku wis ngerti dik
Tresnamu tresno imitasi
Jebul tresnamu tresno imitasi

Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.