Lirik Lagu Ban Serep - Didi Kempot

Jarene tresno karo aku Nyatane selak karo batinmu Janjine tresno sak lawase (Janjine) Prek ketek cukup sakmene wae... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Ban Serep
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Ban Serep - Didi Kempot


Jarene tresno karo aku
Nyatane selak karo batinmu
Janjine tresno sak lawase (Janjine)
Prek ketek cukup sakmene wae

Sak karepmu nduk cah ayu
Uwong endi pilihanmu
Pilih dudo opo sing joko
Ikhlas aku lilo

Saiki awakku wis ngerti dik
Tresnamu tresno imitasi

INTRO

Janjimu koyo panganan
Esuk soto sore rendang
Katresnan dudu onderdil
Nggumun gampang di tempil

Dino senen nganti setu
Nggandeng priyo ngece aku
Sir siran nganggo ban serep
Kuwatir sing siji macet

Jarene tresno karo aku
Nyatane selak karo batinmu
Saiki awakku wis ngerti dik
Tresnamu tresno imitasi

INTRO

Janjimu koyo panganan
Esuk soto sore rendang
Katresnan dudu onderdil
Nggumun gampang di tempil

Dino senen nganti setu
Nggandeng priyo ngece aku
Sir siran nganggo ban serep
Kuwatir sing siji macet

Jarene tresno karo aku
Nyatane selak karo batinmu
Janjine tresno sak lawase (Janjine)
Prek ketek cukup sakmene wae

Sak karepmu nduk cah ayu
Uwong endi pilihanmu
Pilih dudo opo sing joko
Ikhlas aku lilo

Saiki awakku wis ngerti dik
Tresnamu tresno imitasi
Jebul tresnamu tresno imitasi

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053