Lirik Lagu Penyanyi - Didi Kempot

Bisaku yo mung menyanyi Kanggo wong sing tak tresnani Adol sworo ora isin tak lakoni Nganti suk kapan aku ra ngerti... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Penyanyi - Didi Kempot


Judul Lagu : Penyanyi
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Java Mix

Lirik Penyanyi - Didi Kempot


Bisaku yo mung menyanyi
Kanggo wong sing tak tresnani
Adol sworo ora isin tak lakoni
Nganti suk kapan aku ra ngerti

Aku nyanyi lagu iki
Lagu swara ning ati
Golek pangan adol sworo tak lakoni
Nganti suk kapan aku ra ngerti

Lagu iki lagu nasib'e uripku
Lagu iki lagu tangise batinku
Aku nyanyi karo nangis mbrebes mili
Rasane nganti gareng lambeku iki

Yo mung gitar sing ngancani
Nulis lagu rino wengi
Tanganku nulis manut karepe ati
Lagu iki kanggo wong sing tak tresnani

INTRO

Lagu iki lagu nasib'e uripku
Lagu iki lagu tangise batinku
Aku nyanyi karo nangis mbrebes mili
Rasane nganti gareng lambeku iki

Bisaku yo mung menyanyi
Kanggo wong sing tak tresnani
Adol sworo ora isin tak lakoni
Nganti suk kapan aku ra ngerti