Lirik Lagu Tokyo Nganjuk - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Tokyo Nganjuk" dari Nella Kharisma. Lagu ini hasil ciptaan Didi Reog. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Tokyo Nganjuk - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Tokyo Nganjuk


Judul lagu : Tokyo Nganjuk
Pencipta : Didi Reog
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Tokyo Nganjuk


Kembeng kembeng langite peteng mas
Langit mendung mongsone rendeng mas
Wediku tenan sing ning sampiran
Klambine tak entasane

Aran rondo neng koyo prawan mas
Aran prawan neng wis ra legan
Manten sepasar langsung ditinggal megawe
Lungo ning Jepang
Ning Jepang

Udan peteng gerimis
Eling kowe mas Aris
Bantal karo sarunge
Tak nggo turu tombo kangenku
Kangenku

Lemes loyo kangen kepingin pethuk
Ning kepiye Tokyo aku ning Nganjuk

Nadyan telpon kuwi muni sworomu
Nanging durung ooo durung biso
Kanggo tombo kangen ning dodo

Kembeng kembeng langite peteng mas
Langit mendung mongsone rendeng mas
Wediku tenan sing ning sampiran
Klambine tak entasane

Aran rondo neng koyo prawan mas
Aran prawan neng wis ra legan
Manten sepasar langsung ditinggal megawe
Lungo ning Jepang
Ning Jepang

Udan peteng gerimis
Eling kowe mas Aris
Bantal karo sarunge
Tak nggo turu tombo kangenku
Kangenku

Lemes loyo kangen kepingin pethuk
Ning kepiye Tokyo aku ning Nganjuk

Nadyan telpon kuwi muni sworomu
Nanging durung ooo durung biso
Kanggo tombo kangen ning dodo

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053