Lirik Lagu Sinau Sabar - Didi Kempot

Sworo adzan kumandang ing wanci maghrib Wis wancine nyuwun mring sing gawe urip Banyu bening sing mili soko ing gunung Kangge wudhu ayo sholat ben ra bingung... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Sinau Sabar - Didi Kempot


Judul Lagu : Sinau Sabar
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Pop Religi

Lirik Sinau Sabar - Didi Kempot


Sworo adzan kumandang ing wanci maghrib
Wis wancine nyuwun mring sing gawe urip
Banyu bening sing mili soko ing gunung
Kangge wudhu ayo sholat ben ra bingung

Sworo bedug kenthongan muni ing langgar
Sing do nesu ayo do sinau sabar
Istighfar astaghfirulloh al adzim
Sing lali podo eling

Eling eling elingono poro sedulur
Suk piye yen podo kundur
Eling eling elingono poro sedulur
Suk piye yen wis di kubur

Astaghfirulloh al adzim
Astaghfirulloh al adzim
Astaghfirulloh al adzim
Sing lali podo eling

Astaghfirulloh al adzim
Astaghfirulloh al adzim
Astaghfirulloh al adzim
Sing lali podo eling

INTRO

Sworo adzan kumandang ing wanci maghrib
Wis wancine nyuwun mring sing gawe urip
Banyu bening sing mili soko ing gunung
Kangge wudhu ayo sholat ben ra bingung

Sworo bedug kenthongan muni ing langgar
Sing do nesu ayo do sinau sabar
Istighfar astaghfirulloh al adzim
Sing lali podo eling

Eling eling elingono poro sedulur
Suk piye yen podo kundur
Eling eling elingono poro sedulur
Suk piye yen wis di kubur

Astaghfirulloh al adzim
Astaghfirulloh al adzim
Astaghfirulloh al adzim
Sing lali podo eling

Astaghfirulloh al adzim
Astaghfirulloh al adzim
Astaghfirulloh al adzim
Sing lali podo eling