Lirik Lagu Tirakat - Didi Kempot



Judul Lagu : Tirakat
Ciptaan : Yani R.B
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Campursari Religi

Lirik Tirakat - Didi Kempot


Adus kembang tengah wengi tak lakoni
Anteng meneng melek nyemplung kungkum kali
Tanpo clono tanpo klambi
Banyu bening sing ngancani
Howo adhem koyo wis ra perduli

Senin wengi seloso kliwon tanggal songo
Jare simbah sepi sepine menungso
Kudu sabar lan nerimo
Yen kepingin urip mulyo
Ojo lali nyuwun marang kang kuoso

Wong urip kuwi mung mampir ngombe
Ngono kuwi tenane paribasane
Tirakat sak bendinane
Karep ati ben ketekan karepe

Tirakat wis tak lakoni
Adus kungkum tengah wengi

INTRO

Adus kembang tengah wengi tak lakoni
Anteng meneng melek nyemplung kungkum kali
Tanpo clono tanpo klambi
Banyu bening sing ngancani
Howo adhem koyo wis ra perduli

Senin wengi seloso kliwon tanggal songo
Jare simbah sepi sepine menungso
Kudu sabar lan nerimo
Yen kepingin urip mulyo
Ojo lali nyuwun marang kang kuoso

Wong urip kuwi mung mampir ngombe
Ngono kuwi tenane paribasane
Tirakat sak bendinane
Karep ati ben ketekan karepe

Tirakat wis tak lakoni
Adus kungkum tengah wengi
Tirakat wis tak lakoni
Adus kungkum tengah wengi

Tirakat
Wis tak lakoni

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053