Lirik Lagu Sangu Turu - RapX

Mung suworomu nggawe aku nggugu Nentremke neng ati kejobo sliramu Mung tak angen esem lan guyumu Kanggo tomboku ugo sangu turu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Sangu Turu
Ciptaan : RapX
Penyanyi : RapX
Genre : Hip Hop

Lirik Sangu Turu - RapX


Mung suworomu nggawe aku nggugu
Nentremke neng ati kejobo sliramu
Mung tak angen esem lan guyumu
Kanggo tomboku ugo sangu turu

Yang aku inginkan menghirup semua
Udara yang engkau hirupkan
Dan melangkahmu
Tepat berada dimana langkahmu

Yang kuharap kau mau raba hati ini
Agar kau mengerti
Dan kuingin kau tahu
Perasaanku yang merindukanmu

Pirang-pirangane wengi aku ra butuh tangi
Mergo roso welas iki kesalur lewat ngimpi
Katon keroso nyoto gatimu ngademke ati
Marai nggedhekke roso kangen iki

Umpomo disirep biso gawe pastine impi
Mesti tak lakoni yen kowe sing nekani
Tansah neratap pangucapmu ngayemke ati
Ra biso lali sampek tekan saiki

Isun mung isane ngarepno ambi ngedungo
Mugo mugo riko anteng seger waras neng kono
Paran baen sun lilo mergo anane riko
Meski nyowo dipisah ambi rogo

Mung suworomu nggawe aku nggugu
Nentremke neng ati kejobo sliramu
Mung tak angen esem lan guyumu
Kanggo tomboku ugo sangu turu

INTRO

Yang kuharap kau mau raba hati ini
Agar kau mengerti
Dan kuingin kau tahu
Perasaanku yang merindukanmu

Pirang pirangane wengi aku ra butuh tangi
Mergo roso welas iki kesalur lewat ngimpi
Katon keroso nyoto gatimu ngademke ati
Marai nggedhekke roso kangen iki

Umpomo disirep biso gawe pastine impi
Mesti tak lakoni yen kowe sing nekani
Tansah neratap pangucapmu ngayemke ati
Ra biso lali sampek tekan saiki

Isun mung isane ngarepno ambi ngedungo
Mugo mugo riko anteng seger waras neng kono
Paran baen sun lilo mergo anane riko
Meski nyowo dipisah ambi rogo

Mung suworomu nggawe aku nggugu
Nentremke neng ati kejobo sliramu
Mung tak angen esem lan guyumu
Kanggo tomboku ugo sangu turu

Mung suworomu nggawe aku nggugu
Nentremke neng ati kejobo sliramu
Mung tak angen esem lan guyumu
Kanggo tomboku ugo sangu turu
Kanggo tomboku ugo sangu turu

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053