Lirik Lagu Sangu Turu - Janur Kuning

Ra kaget aku yen tak sawang sliramu Katon dekikmu neng esem gemuyumu Cahayane mripatmu nggambarke atimu Tenane aku ngerti kebak rindumu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Sangu Turu
Ciptaan : R. Husin Albana
Penyanyi : Janur Kuning
Genre : Dangdut

Lirik Sangu Turu


Ra kaget aku yen tak sawang sliramu
Katon dekikmu neng esem gemuyumu
Cahayane mripatmu nggambarke atimu
Tenane aku ngerti kebak rindumu

Nadyan sedelo yen tak sanding sliramu
Marem atiku mergane ra ketemu
Gelisah batinku yen adoh lungamu
Wenehono ucap sayang tak gawe sangu turu

INTRO

Esem guyumu tak gawe sangu turu
Tansah ning ati teko ning impiku
Sepisan ucap ning tresnamu kanggo aku
Ayem rasane tak gawe sangu turu

Manis guyumu tak gawe sangu turu
Ra biso lali jangkep ning atiku
Naliko mok ucap sayang gemeter njero ati
Sedep esemu tak gawe sangu turu

INTRO

Nadyan sedelo yen tak sanding sliramu
Marem atiku mergane ra ketemu
Gelisah batinku yen adoh lungamu
Wenehono ucap sayang tak gawe sangu turu

INTRO

Esem guyumu tak gawe sangu turu
Tansah ning ati teko ning impiku
Sepisan ucap ning tresnamu kanggo aku
Ayem rasane tak gawe sangu turu

Manis guyumu tak gawe sangu turu
Ra biso lali jangkep ning atiku
Naliko mok ucap sayang gemeter njero ati
Sedep esemu tak gawe sangu turu

Naliko mok ucap sayang gemeter njero ati
Sedep esemu tak gawe sangu turu

Baca Juga » Lirik Lagu Potretmu - Janur Kuning

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053