Lirik Lagu Pak Rebo - Didi Kempot



Judul Lagu : Pak Rebo
Ciptaan : Is Haryanto
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Pak Rebo - Didi Kempot


Pak Rebo e e pak Rebo
Pak Rebo laire dino kemis
Yen setu dodolan neng pasar senen
Sloso Jumat mulih neng pasar minggu

Jo ngono ojo ngono
Jo ngono dadi wong ojo lamis
Neng ngarep mesem hormat sajak sopan
Neng mburine ngelek elek ra karuan

E tuku piring duwite pas pasan
E sing do eling urip mung sepisan

Pak Rebo e e pak Rebo
Pak Rebo laire dino kemis
Yen setu dodolan neng pasar senen
Sloso Jumat mulih neng pasar minggu

Rondo pindo rondo ping pindo
Rondo pindo ojo sok ngaku gadis
Yen lanang nduwe putu ngaku joko
Nyang donyane edan ra uwis uwis

E tuku piring duwite pas pasan
E sing do eling urip mung sepisan

INTRO

Pak Rebo e e pak Rebo
Pak Rebo laire dino kemis
Yen setu dodolan neng pasar senen
Sloso Jumat mulih neng pasar minggu

Duwitmu (jutaan)
Omahmu (ra ketung)
Bandamu ora bakal melu
Yen uwis tekan titi wanci
Kadonyan ora bakal ono tegese

E tuku piring duwite pas pasan
E sing do eling urip mung sepisan
E tuku piring duwite pas pasan
E sing do eling urip mung sepisan

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM