Lirik Lagu Pak Rebo - Didi Kempot

Lirik Lagu "Pak Rebo" dari Didi Kempot. Lagu ini di ciptakan oleh Is Haryanto. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Pak Rebo - Didi Kempot

Lirik Didi Kempot - Pak Rebo


Judul Lagu : Pak Rebo
Penyanyi : Didi Kempot
Ciptaan : Is Haryanto
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Pak Rebo


Pak Rebo e e pak Rebo
Pak Rebo laire dino kemis
Yen setu dodolan neng pasar senen
Sloso Jumat mulih neng pasar minggu

Jo ngono ojo ngono
Jo ngono dadi wong ojo lamis
Neng ngarep mesem hormat sajak sopan
Neng mburine ngelek elek ra karuan

E tuku piring duwite pas pasan
E sing do eling urip mung sepisan

Pak Rebo e e pak Rebo
Pak Rebo laire dino kemis
Yen setu dodolan neng pasar senen
Sloso Jumat mulih neng pasar minggu

Rondo pindo rondo ping pindo
Rondo pindo ojo sok ngaku gadis
Yen lanang nduwe putu ngaku joko
Nyang donyane edan ra uwis uwis

E tuku piring duwite pas pasan
E sing do eling urip mung sepisan

Pak Rebo e e pak Rebo
Pak Rebo laire dino kemis
Yen setu dodolan neng pasar senen
Sloso Jumat mulih neng pasar minggu

Duwitmu (jutaan)
Omahmu (ra ketung)
Bandamu ora bakal melu
Yen uwis tekan titi wanci
Kadonyan ora bakal ono tegese

E tuku piring duwite pas pasan
E sing do eling urip mung sepisan
E tuku piring duwite pas pasan
E sing do eling urip mung sepisan