Lirik Lagu Pak Sopir - Didi Kempot

Pak sopir kondhange yen ngaso mampir (uwis suwe) Ngedem mesin mampir warung langganane Pak kernet ugo ora ketinggalan (ikut) Melu midun ngiras karo ngecek eban... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Pak Sopir - Didi Kempot


Judul Lagu : Pak Sopir
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Pak Sopir - Didi Kempot


Pak sopir kondhange yen ngaso mampir (uwis suwe)
Ngedem mesin mampir warung langganane
Pak kernet ugo ora ketinggalan (ikut)
Melu midun ngiras karo ngecek eban

Bane opo kempes
Kempes opo ora
Bane opo gembos mbos
Gembos opo ora

Nanging yen pak sopir siji iki
Seje karo sopir liyane
Nanging yen pak sopir siji iki
Yen tak sawang pancen gede tirakate

Nyopir (nyopir)
Alon alon (alon alon)
Watone kelakon
Nyopir golek pangan
Rino wengi di rewangi turut ndalan

Tangan nyekel setir kiwo tengen
Sikil ngidak gas lan kopling
Sabar tur nerimo
Bot abote kanggo nguripi keluargo

INTRO

Pak sopir kondhange yen ngaso mampir (uwis suwe)
Ngedem mesin mampir warung langganane
Pak kernet ugo ora ketinggalan (ikut)
Melu midun ngiras karo ngecek eban

Bane opo kempes
Kempes opo ora
Bane opo gembos mbos
Gembos opo ora

Nanging yen pak sopir siji iki
Seje karo sopir liyane
Nanging yen pak sopir siji iki
Yen tak sawang pancen gede tirakate

Nyopir (nyopir)
Alon alon (alon alon)
Watone kelakon
Nyopir golek pangan
Rino wengi di rewangi turut ndalan

Tangan nyekel setir kiwo tengen
Sikil ngidak gas lan kopling
Sabar tur nerimo
Bot abote kanggo nguripi keluargo