Lirik Lagu Gubuk Asmoro - Nella Kharisma

Yen liwat aku kelingan Gubuk kae biyen tak nggo leren Neng cagak kebak tulisan Warno abang tondo isih prawan... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Gubuk Asmoro
Ciptaan : Jithul S
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Gubuk Asmoro - Nella Kharisma


Yen liwat aku kelingan
Gubuk kae biyen tak nggo leren
Neng cagak kebak tulisan
Warno abang tondo isih prawan

Jenenge gubuk asmoro
Biyen kae tak nggo andum tresno
Tanpo bantal tanpo kloso
Bot abote ketaman asmoro

Gubuk kae nyimpen wadi
Nganti mbesuk ora bakal lali
Gubuk kae kebak crito
Tengah wengi nganti gagat rino

Catetan sak jroning ati
Datan luntur soyo merak ati
Aku kowe dadi garwo
Mergo leren neng gubuk asmoro

INTRO

Yen liwat aku kelingan
Gubuk kae biyen tak nggo leren
Neng cagak kebak tulisan
Warno abang tondo isih prawan

Jenenge gubuk asmoro
Biyen kae tak nggo andum tresno
Tanpo bantal tanpo kloso
Bot abote ketaman asmoro

Gubuk kae nyimpen wadi
Nganti mbesuk ora bakal lali
Gubuk kae kebak crito
Tengah wengi nganti gagat rino

Catetan sak jroning ati
Datan luntur soyo merak ati
Aku kowe dadi garwo
Mergo leren neng gubuk asmoro

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053