Lirik Lagu Mung Riko - Nella Kharisma

Seneng urip isun iki Yo mergo riko Sing ono susahe ati Dung nyanding riko... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Mung Riko - Nella Kharisma


Judul Lagu : Mung Riko
Ciptaan : Miswan Samudra
Penyanyi : Nella Kharisma Feat Mahesa
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Mung Riko - Nella Kharisma Feat Mahesa


Lk :
Selawase urip iki
Mung kanggo riko
Setuhune welas iki
Mung kanggo riko

Pr :
Seneng urip isun iki
Yo mergo riko
Sing ono susahe ati
Dung nyanding riko

Lk :
Raino lan bengi hang isun anteni
Yoro mung tekan riko
Hang isun kangeni hang sun impi impi
Yoro mung rupan riko

Selawase urip iki
Mung kanggo riko
Setuhune welas iki
Mung kanggo riko

INTRO

Lk :
Suci welas iki
Mung isun hang nduweni
Wengi hang sun impi
Yo mung pujane ati

Pr :
Seneng urip isun iki
Yo mergo riko
Sing ono susahe ati
Dung nyanding riko

INTRO

Pr :
Isun lang riko podo ngimbangi
Nggowo roso welas hang sun suci
Ulan lan lintang nyunari wengi
Welas iki madangi ati

Lk :
Raino lan bengi hang isun anteni
Yoro mung tekan riko
Hang isun kangeni hang sun impi impi
Yoro mung rupan riko

Selawase urip iki
Mung kanggo riko
Setuhune welas iki
Mung kanggo riko

Pr :
Seneng urip isun iki
Yo mergo riko
Sing ono susahe ati
Dung nyanding riko